Βρέφη & Παιδιά>Αντιφθειρική Προστασία>Apaisyl Poux 100ml

Apaisyl Poux 100ml Zoom

Apaisyl Poux 100ml

3401596775193

Νέο προϊόν

Είναι μια θεραπεία που καταπολεμά ψείρες και κόνιδα και περιλαμβάνει μια λοσιόν και μια ειδική μεταλλική χτένα. Δεν περιέχει καμία τοξική ουσία ούτε εντομοκτόνο.

Περισσότερα

10,70 €

-9,60 €

20,30 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Social

Πληροφορίες

Apaisyl Poux Xpert 100ml

Θεραπευτικό Πρόγραμμα για τις Ψείρες και την Κόνιδα
Χωρίς τοξικές – Χωρίς χημικές ουσίες
Είναι μια θεραπεία που καταπολεμά ψείρες και κόνιδα και περιλαμβάνει μια λοσιόν και μια ειδική μεταλλική χτένα. Δεν περιέχει καμία τοξική ουσία ούτε εντομοκτόνο. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 2 ετών.

H λοσιόν Poux Apaisyl περιέχει παράγωγα λαδιού καρύδας που εμποδίζουν την αναπνοή της ψείρας με αποτέλεσμα αυτή να πεθαίνει από ασφυξία. Χάρη στη μηχανική αυτή δράση του προϊόντος οι ψείρες δεν αναπτύσσουν καμία αντίσταση. Με ένα απαλό λούσιμο με Poux Apaisyl σκοτώνονται οι ψείρες και αφαιρείται η κόνιδα.

Άμεσο αποτέλεσμα με μια μόνο εφαρμογή
Nέες μελέτες που έγιναν το 2011 δείχνουν ότι αρκεί μια μόνο εφαρμογή για να απαλλαγείτε από ψείρες και κόνιδα.
Πέρασε ο καιρός που έπρεπε να μείνει το προϊόν στο κεφάλι όλη τη νύχτα για να δράσει. Τώρα αρκούν μόνο 15 λεπτά από την στιγμή εφαρμογής και τελειώσατε! Λούστε τα μαλλιά με Poux Apaisyl και με το ξέβγαλμα αφαιρούνται οι νεκρές ψείρες. Κατόπιν χτενίστε προσεκτικά όλα τα μαλλιά με το μεταλλικό χτενάκι για να αφαιρέσετε την κόνιδα που μπορεί να παραμένει κολλημένη στην τρίχα.

Δράση χωρίς χημικό εντομοκτόνο
Τα τελευταία χρόνια οι ψείρες έχουν αναπτύξει αντίσταση στις κλασικές θεραπείες που περιέχουν εντομοκτόνους ουσίες. Ο όρος «αντίσταση» σημαίνει ότι, λόγω γενετικής μετάλλαξης, οι ψείρες έχουν βρει τρόπο να επιβιώνουν σε αγωγές που παλιότερα ήταν αποτελεσματικές. Το PouxApaisyl δεν χρησιμοποίει χημικά αλλά σκοτώνει την ψείρα με μηχανική ασφυξία πετυχαίνοντας έτσι απαλλαγή από το πρόβλημα χωρίς ερεθισμούς στο δέρμα και στα μάτια

ΧΡΗΣΗ
Χρησιμοποιήστε το Poux Apaisyl ως λοσιόν σε στεγνά μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ.
Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και ξεβγάλετε καλά.
Πολύ προσεκτικά περάστε όλα τα βρεγμένα μαλλιά με το μεταλλικό χτενάκι ώστε να ξεκολλήσει η κόνιδα από την τρίχα. Φροντίστε ώστε καθώς χτενίζετε το χτενάκι να παραμένει σε επαφή με το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής για όσο το δυνατόν περισσότερο. Μετά από κάθε πέρασμα ελέγχετε το χτενάκι για ψείρες και το ξεβγάζετε. Κατά την διαδικασία χρησιμοποιείστε μία άσπρη πετσέτα για να εντοπίσετε ευκολότερα τις ψείρες.
Προστατέψτε τα μάτια κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και κατά το ξέβγαλμα. Χρήση στα παιδιά να γίνεται με την επίβλεψη ενός ενήλικα . Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό κι αν ο ερεθισμός επιμένει συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Μόνο για εξωτερική χρήση, κρατάτε το προϊόν μακριά από τα παιδιά.
Μελέτη που έγινε σε χρήστες του Poux Apaisyl αποκαλύπτει ότι η λοσιόν :

  • Ξεβγάζεται εύκολα από τα μαλλιά
  • Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών και για ευαίσθητο δέρμα
  • Πλένει απαλά τα μαλλιά και τα αφήνει μαλακά και λαμπερά
  • Τα μαλλιά ξεμπερδεύονται εύκολα
  • Η λοσιόν δεν «τρέχει» κατά τη διάρκεια της εφαρμογής

3 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: