Συμπληρώματα Διατροφής>Ειδικά Συμπληρώματα>Αποτοξίνωση - Πεπτικό>Lanes LiverAde 30 κάψουλες

-35% Lanes LiverAde 30 κάψουλες Zoom

Lanes LiverAde 30 κάψουλες

5201314077794

Νέο προϊόν

Συμπλήρωμα διατροφής με χολίνη, κουρκουμά, γαϊδουράγκαθο, αγκινάρα και άλλα φυτικά συστατικά, 8 βιταμίνες, αμινοξέα, CoQ10, ψευδάργυρο.

Περισσότερα

9,75 €

-5,15 €

14,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Social

Πληροφορίες

Lanes LiverAde 30 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με χολίνη, κουρκουμά, γαϊδουράγκαθο, αγκινάρα και άλλα φυτικά συστατικά, 8 βιταμίνες, αμινοξέα, CoQ10, ψευδάργυρο.
To LiverAde είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σχεδιασμένο για την υποστήριξη της καλής ηπατικής λειτουργίας, που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού αφού επιτελεί καθημερινά πολυσύνθετες λειτουργίες. Επομένως η αποτοξίνωση του συκωτιού είναι σημαντική παράμετρος για την καλή υγεία του οργανισμού. Η σύνθεση του LiverAde συνδυάζει 8 βιταμίνες, αμινοξέα και φυτικά εκχυλίσματα με χολίνη, η οποία χάρη στη λιποτροπική της δράση, συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας καθώς και στο φυσιολογικό μεταβολισμό λιπιδίων, συμπεριλαμβανομένης της χοληστερόλης, έτσι ώστε να αποτρέπεται η υπερβολική συσσώρευσή τους στο ήπαρ. Τα φυτικά εκχυλίσματα από αγκινάρα, κουρκουμά, γαϊδουράγκαθο, πικραλίδα, γκρέιπφρουτ, πράσινο τσάι, τζίνγκο μπιλόμπα, παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για την καλή λειτουργία του ήπατος. Η αγκινάρα με τη δραστική κυναρίνη και το γαϊδουράγκαθο χάρη στο ενεργό συστατικό σιλιμαρίνη, προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση και βοηθούν στην αποτοξίνωση του συκωτιού, απομακρύνοντας τις άχρηστες ουσίες από το σώμα. Επίσης τo γαϊδουράγκαθο συχνά χρησιμοποιείται για την προστασία του ήπατος από την κατανάλωση αλκοόλ ή φαρμάκων που το επιβαρύνουν. Ο κουρκουμάς, χάρη στη κουρκουμίνη θεωρείται ότι έχει προστατευτική δράση στο συκώτι, συμβάλλοντας σημαντικά στην ομαλή λειτουργία του, στην τόνωση και απομάκρυνση τοξινών, ενώ επίσης βοηθά τη χοληδόχο κύστη να εκκρίνει χολή, βοηθώντας στην πέψη των λιπών. Η πικραλίδα παρουσιάζει διουρητικές και ευεργετικές για το συκώτι ιδιότητες ενώ το συνένζυμο Q10 και η L-καρνιτίνη έχουν σημαντικό ρόλο στον εφοδιασμό του οργανισμού με ενέργεια.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Διτρυγική χολίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, διυδρικό φωσφορικό διασβέστιο, βιταμίνη C, L-καρνιτίνη, L-λυσίνη, L- γλουταμίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη χρωστική (διοξείδιο τιτανίου, πολυδεξτρόζη, ταλκ, μέσης αλύσου λιπαρά οξέα, κίτρινο οξείδιο σιδήρου), β-καροτίνη, εκχύλ. πικραλίδας, στεατικό μαγνήσιο, βιταμίνη Β3, L-γλουταθειόνη, οξείδιο ψευδαργύρου, εκχύλ. γκρέιπφρουτ, CoQ10, εκχύλ. κουρκουμά, διοξείδιο πυριτίου, εκχύλ. γαϊδουράγκαθου, βιταμίνη D3, εκχύλ. πράσινου τσαγιού, εκχύλ. αγκινάρας, βιταμίνη Β6, Β2, Β1, εκχύλ. τζίνγκο μπιλόμπα, φολικό οξύ, βιταμίνη Β12.

Χολίνη 200mg
Βιταμίνη C 80mg
L-γλουταμίνη 50mg
Βιταμίνη Β1 1,1mg
Βιταμίνη Β2 1,4mg
Βιταμίνη Β6 1,4mg
Βιταμίνη Β12 2,5μg
Φολικό οξύ 200μg
Βιταμίνη D 10μg
Ψευδάργυρος 10mg 
CoQ10 10mg

Βιτ. Α (από β-καροτίνη) 800μg (5mg) 100
Γαιδουράγκαθο εκχύλ. 40:1 (σιλυμαρίνη 80%) Ισοδ. 300mg
(240mg)

Κουρκουμάς εκχύλ. 10:1 ισοδ. 100mg
Αγκινάρα εκχύλ. 25:1 ισοδ. 50mg
Γκρέιπφρουτ εκχύλ. 5:1 ισοδ. 50mg
Πράσινο τσάι εκχύλ. 10:1 ισοδ. 25mg
Τζίνγκο μπιλόμπα εκχύλ. 50:1 ισοδ. 20mg
Πικραλίδα εκχυλ. 5:1 ισοδ. 100mg

Δεν περιέχει: Ζάχαρη, γλουτένη, τεχνητά χρώματα, λακτόζη, συντηρητικά

ΧΡΗΣΗ
Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα την ημέρα με το κύριο γεύμα.

Έγκυες/Θηλάζουσες: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Παιδιά: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Διαβητικοί: Δεν περιέχει ζάχαρη.

Ειδικές Προφυλάξεις: Να αποφεύγεται η χρήση από άτομα που ακολουθούν θεραπεία με αντιπηκτικά, ηπαρίνη, ασπιρίνη και βαρφαρίνη καθώς και αιμοπεταλιακά φάρμακα, λόγω αλληλεπίδρασης με το Ginkgo biloba. Επίσης να αποφεύγεται η χρήση σε περίπτωση αλλεργίας στα φυτικά συστατικά που περιέχονται. Σε κάθε περίπτωση αν ακολουθείται φαρμακευτική αγωγή ή σε περίπτωση αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας θα πρέπει να ζητείται η γνώμη του θεράποντος ιατρού.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 48956/14.6.16.

13 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: