Συμπληρώματα Διατροφής>Αποτοξίνωση>Now Foods Silymarin Milk Thistle Extract 150mg 60 φυτικές κάψουλες

-55% Now Foods Silymarin Milk Thistle Extract 150mg 60 φυτικές κάψουλες Zoom

Now Foods Silymarin Milk Thistle Extract 150mg 60 φυτικές κάψουλες

733739047359

Νέο προϊόν

Το Silymarin της NOW είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό προϊόν, σχεδιασμένο ειδικά για να προστατεύει, να ενδυναμώνει την υπατική λειτουργία και να συντελεί στην αναγέννηση των κυττάρων του ήπατος.

Περισσότερα

12,00 €

-14,80 €

26,80 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Η ουσία Silymarin περιέχει ένα σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών φλαβονοειδών, και χρησιμοποιείται εδώ και 2.000 χρόνια για την ενδυνάμωση και προστασία της λειτουργίας των κυττάρων.
Αποτελεί φυτικό φλαβονοειδές, το οποίο απομονώνεται από τους καρπούς του γαϊδουράγκαθου (Silybum marianum) και έχει προστατευτικές ιδιότητες κατά των χημικών ουσιών.
Το φυτικό αυτό συστατικό, περιέχει αντιοξειδωτικά, σταθεροποιητικούς παράγοντες για τις κυτταρικές μεμβράνες, ενισχυτικούς παράγοντες για την έκκριση της χολής, και θρεπτικά στοιχεία που προλαμβάνουν τη μείωση των ενδογενών αντιοξειδωτικών, όπως η γλουταθειόνη.
H γλουταθειόνη είναι ένα τριπεπτίδιο που εμφανίζεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο ήπαρ, δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα και τους διαλύτες και τα μετατρέπει σε μία μορφή που μπορεί να αποβληθεί μέσω των ούρων ή της χολής.
Η συγκεκριμένη φόρμουλα περιέχει επίσης και κουρκουμά (350mg/κάψουλα) για επιπρόσθετη υποστήριξη.

Χωρίς: μαγιά, σιτηρά, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγά, ψάρια, οστρακοειδή ή και ξηρούς καρπούς.

Η προστασία που παρέχει δεν είναι μόνο ευεργετική για το ίδιο το ήπαρ αλλά και για την υγεία και ευεξία ολόκληρου του οργανισμού. Το εκχύλισμα Silymarin είναι ευρέως γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες αλλά και για την ικανότητά του να θωρακίζει το ήπαρ.
Επιπλέον, ερευνητικές μελέτες υποδυκνείουν ότι το εκχύλισμα Silymarin προστατεύει από το μελάνωμα και μειώνει τον κίνδυνο διασποράς σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, χειρουργικές ή συντηρητικές. Επίσης, ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της ψωρίασης, καθώς η υπερπαραγωγή των λευκοτριενίων προκαλεί φλεγμονή.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 2 κάψουλες 1-3 φορές την ημέρα, με το γεύμα. 

Να μην λαμβάνεται από εγκύους ή θηλάζουσες. Συμβουλευτείτε το γιατρό εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: