Φαρμακείο>Γενική Φροντίδα>Κρέμα για Ερεθισμένο/Ευαίσθητο Δέρμα>Εγκαύματα>Bepanthol Cooling Foam Spray for Sun Burns 75ml

-28% Bepanthol Cooling Foam Spray for Sun Burns 75ml Zoom

Bepanthol Cooling Foam Spray for Sun Burns 75ml

5200309851067

Νέο προϊόν

Bepanthol Cooling Foam Spray for Sun Burns 75ml
Για την αντιμετώπιση μικρών εγκαυμάτων καθώς και ηλιακών εγκαυμάτων.

Περισσότερα

9,60 €

-3,71 €

13,31 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Social

Πληροφορίες

Bepanthol Cooling Foam Spray for Sun Burns 75ml
Για την αντιμετώπιση μικρών εγκαυμάτων καθώς και ηλιακών εγκαυμάτων.

  • Το σπρέι αφρού Bepanthol δροσίζει αμέσως τα ελαφρά εγκαύματα και τα ήπια ηλιακά εγκαύματα και παρέχει ενυδάτωση μακράς διάρκειας, ενισχύοντας τη φυσιολογική διαδικασία ίασης και καταπράυνσης του ερεθισμένου δέρματος.
  • Το σπρέι αφρού Bepanthol® βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία Nanosorb, μέσω της οποίας τα θρεπτικά συστατικά του παρέχονται με τη μορφή μικροσκοπικών σταγονιδίων ενισχύοντας έτσι την άμεση και γρήγορη απορρόφησή τους από το δέρμα. Tο σπρέι αφρού Bepanthol® δε χρειάζεται επάλειψη. Αρκεί μόνο ο ψεκασμός στην περιοχή του δέρματος, που έχει υποστεί ήπιο έγκαυμα.
  • Είναι ένα σπρέι με λευκό, απαλό αφρό, στη μορφή γαλακτώματος νέας τεχνολογίας. Καθώς δεν χρειάζεται να γίνεται εντριβή του δέρματος με τον αφρό, αφού αυτός απορροφάται αυτόματα, η εφαρμογή είναι ανώδυνη. Το σπρέι αφρού Bepantholμπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση:α)ελαφρών εγκαυμάτων, π.χ. από ζεστό νερό, ατμό ή θερμές επιφάνειες και β)ελαφρών ηλιακών εγκαυμάτων.

ΧΡΗΣΗ
Δροσίστε αμέσως το έγκαυμα με τρεχούμενο κρύο νερό. Στη συνέχεια ανακινήστε καλά το σπρέυ αφρού και ψεκάστε στην πάσχουσα περιοχή του δέρματος απο απόσταση 5 εκατοστών μέχρι να καλυφθεί εξ ολοκλήρου με μια λεπτή στοιβάδα αφρού. Περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να απορροφηθεί ο αφρός.
Εαν χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο να μην έρθει σε επαφή με μάτια-στόμα-αυτιά-μύτη.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

15 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: