Συμπληρώματα Διατροφής>Καύση λίπους>Now Foods Lecithin 1200mg 100 μαλακές κάψουλες

-59% Now Foods Lecithin 1200mg 100 μαλακές κάψουλες Zoom

Now Foods Lecithin 1200mg 100 μαλακές κάψουλες

733739022103

Νέο προϊόν

Συμπλήρωμα λεκιθίνης για τον έλεγχο του βάρους, την πρόληψη της χοληστερόλης και των χολολίθων, την καλή υγεία του ύπατος.

Περισσότερα

10,00 €

-14,10 €

24,10 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

Η λεκιθίνη της NOW προέρχεται από μη γενετικά τροποποιημένη σόγια (GMO) και περιέχει, σε ποσοστό, 15% χολίνη και ινοσιτόλη.

Η χολίνη και η ινοσιτόλη είναι συστατικά των φωσφολιπιδίων (δομικά συστατικά των μεμβρανών των κυττάρων) και ισχυροί λιποτροπικοί παράγοντες, γεγονός που συμβάλλει στην πρόληψη της συσσώρευσης του λίπους στο ήπαρ.
Η χολίνη αποτελεί μέρος του νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνη (χημική ουσία του εγκεφάλου) και είναι ζωτικής σημασίας για τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων. Επιπλέον, η χολίνη μπορεί να είναι ωφέλιμη σε ασθενείς με παθήσεις που σχετίζονται με εξασθενημένη χολινεργική μετάδοση, όπως η νόσος του Αλτσχάιμερ, εξασθενημένη μνήμη και αταξία, κλπ.

  • Η λεκιθίνη θεωρείται φυσικός λιποδιαλύτης καθώς βοηθά στην «καύση» του λίπους και τον μεταβολισμό των λιπιδίων του οργανισμού, συνεπώς στην απώλεια βάρους του σώματος.
  • H «λογική» ως προς τη χορήγησή της είναι πως, όσο περισσότερη λεκιθίνη λαμβάνουμε, τόσο περισσότερες καύσεις κάνουμε. Η λεκιθίνη ωφελεί πάρα πολύ τον οργανισμό μας, καθώς επιταχύνει το ρυθμό που μεταβολίζεται το λίπος κατά τη διάρκεια της άσκησης.
  • Η λεκιθίνη περιέχει, επίσης, μεγάλη ποσότητα φωσφατιδιχολίνης, η οποία αναστρέφει την απώλεια ελαστικότητας της μεμβράνης, γεγονός που σχετίζεται με τη μείωση της νοητικής λειτουργίας λόγω γήρατος.
  • Επιπρόσθετα, προστατεύει το ήπαρ, λειτουργεί προληπτικά κατά τη δημιουργία χολολίθων και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα από μολύνσεις ιών.

ΧΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
  • 3 softgels, 1 με 2 φορές την ημέρα.
  • Μην υπερβαίνετε τη συγκεκριμένη ημερήσια δοσολογία
  • Τα ειδικά σκευάσματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ώς υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
  • Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος και θηλάζετε ή βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, πριν από τη λήψη.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

9 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: