Γυναίκα>Μακιγιάζ - Χρώμα>Μολύβι Ματιών>Korres Liquid Eyeliner Black Volcanic Minerals Black 01 8ml

-25% Korres Liquid Eyeliner Black Volcanic Minerals Black 01 8ml Zoom

Korres Liquid Eyeliner Black Volcanic Minerals Black 01 8ml

5203069047534

Νέο προϊόν

Μια δόση από το νέο υγρό Black Volcanic Minerals/Professional Liquid Eyeliner είναι αρκετή για να δώσει άλλη διάσταση στο κλασσικό cat eye look.

Περισσότερα

8,26 €

-2,74 €

11,00 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Social

Πληροφορίες

Μια δόση από το νέο υγρό Black Volcanic Minerals/Professional Liquid Eyeliner είναι αρκετή για να δώσει άλλη διάσταση στο κλασσικό cat eye look. Ειδικά σχεδιασμένο tip που συγκρατεί την απαιτούμενη ανά εφαρμογή ποσότητα και την απελευθερώνει σταδιακά, σχεδιάζοντας με επαγγελματική ακρίβεια την απόλυτα μαύρη γραμμή που θα αναδείξει ακόμα και το πιο basic μακιγιάζ. Στεγνώνει αμέσως, χωρίς να δημιουργεί μουτζούρες ενώ δεν ξεθωριάζει, διατηρώντας το εντυπωσιακό μαύρο χρώμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ :

  1. Black Volcanic Minerals : μέταλλα με τονωτικές ιδιότητες όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο, νάτριο, κάλιο προέλευση από τα βάθη της γης και “μέσο μεταφοράς” τις ηφαιστειακές εκρήξεις.
  2. Νερό και Γλυκερίνη : φυσική βάση χωρίς συνθετικούς διαλύτες.

ΧΡΗΣΗ
Το μαύρο υγρό eyeliner βοηθά να διορθωθεί το σχήμα των ματιών και προσδίδει ένταση στο βλέμμα. Ανάλογα με το σημείο του ματιού που εφαρμόζεται έχει και διαφορετικό αποτέλεσμα. Ζωγραφίζουμε μ’ένα μαλακό μολύβι ματιών μικρές τελίτσες κατά μήκος της ρίζας του άνω βλεφάρου και ενώνουμε το eyeliner ή εναλλακτικά χρησιμοποιούμε μαύρο μολύβι σύρριζα στις βλεφαρίδες και στη συνέχεια εφαρμόζουμε το υγρό eyeliner.
ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Εφαρμόζοντας το eyeliner στο εξωτερικό του άνω και κάτω βλεφάρου εντείνουμε το μέγεθος των ματιών.

6 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: