Φαρμακείο>Ειδική Διατροφή>Nestle Meritene 270gr Σοκολάτα

Nestle Meritene 270gr Σοκολάτα Zoom

Nestle Meritene 270gr Σοκολάτα

5206694200749

Νέο προϊόν

To Meritene Δύναμη & Τόνωση είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις διατροφικές ανάγκες των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε περιπτώση που λαμβάνετε συμπλήρωμα Aσβεστίου και Βιταμίνης D ή ακολουθείτε αγωγή με κουμαρινικά αντιπηκτικά (ανταγωνιστές βιταμίνης Κ), συμβουλευτείτε το φαρμακοποίο ή το γιατρό μας.

Περισσότερα

Εκτός αποθέματος

10,00 €

-4,90 €

14,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες


Απευθύνεται σε γυναίκες & Άντρες μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι:
  • Δεν λαμβάνουν αρκετή και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη στο καθημερινό τους διαιτολόγιο προκειμένου να διατηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα.
  • Νιώθουν αίσθημα κόπωσης και χρειάζονται ένα συμπλήρωμα με Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά, για να τους δώσει τόνωση στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
  • Eπιθυμούν να παραμένουν δραστήριοι και ενεργοί, διατηρώντας καλή ποιότητα ζωής.

Με την πάροδο της ηλικίας το σώμα αλλάζει και δεν ανταποκρίνεται το ίδιο στις καθημερινές απαιτήσεις. Ο οργανισμός αποδυναμώνεται, παρατηρείται σταδιακή απώλεια της μυϊκής μας μάζας η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική επιβράδυνση του μεταβολισμού και την αίσθηση ότι ο οργανισμός μας χρειάζεται ενίσχυση και τόνωση.

Καθώς λοιπόν μεγαλώνουμε οι διατροφικές ανάγκες αλλάζουν, η πρόσληψη πρωτεϊνών γίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την ενδυνάμωση των μυών και την ενίσχυση των αρθρώσεων ενώ παράλληλα η πρόσληψη βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων είναι απαραίτητη για την τόνωση του οργανισμού, και τη διατήρηση μιας καλής γενικής υγείας.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

  • Σε ένα ποτήρι με 200ml ημιαποβουτηρωμένο γάλα (γάλα χαμηλών λιπαρών) ή νερό- ζεστό ή κρύο- προσθέστε 30 gr από το προιόν (3 κοφτές κουταλιές της σούπας).
  • Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί εντελώς.
  • Μετά την προετοιμασία να το διατηρείτε στο ψυγείο.
  • Καταναλώστε το εντός 24ώρου.
  • 1 με 2 μερίδες ανά ημέρα (30-60gr).


Το Meritene Δύναμη & Τόνωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο των βασικών γευμάτων. Κατάλληλο μόνο για ενήλικες.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Σε περίπτωση που λαμβάνετε συμπλήρωμα Ασβεστίου και Βιταμίνης D ή ακολουθείτε αγωγή με κουμαρινικά αντιπηκτικά (ανταγωνιστές της βιταμίνης Κ), συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό ή το γιατρό σας.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

2 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: