Φαρμακείο>Περιποίηση Σώματος>Σύσφιξη & Κυτταρίτιδα>Somatoline Cosmetic Serum Zones Rebelles 100ml

-40% Somatoline Cosmetic Serum Zones Rebelles 100ml Zoom

Somatoline Cosmetic Serum Zones Rebelles 100ml

3596490003364

Νέο προϊόν

Το Somatoline Cosmetic Ορός Αδυνατίσματος για Δύσκολες Περιοχές, με την ταχέως απορροφήσιμη λιποδιαλυτική σύνθεσή του, ενεργεί στο τοπικό πάχος των δύσκολων περιοχών: γοφοί, μηροί, γόνατα και μπράτσα.

Περισσότερα

21,00 €

-14,28 €

35,28 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Social

Πληροφορίες

Somatoline Cosmetic Serum Zones Rebelles100ml
Somatoline Cosmetic Ορός Αδυνατίσματος για Δύσκολες Περιοχές.
Αδυνατίζει μπράτσα, γοφούς, μηρούς και γόνατα σε 4 εβδομάδες*.

Το Somatoline Cosmetic Ορός Αδυνατίσματος για Δύσκολες Περιοχές, με την ταχέως απορροφήσιμη λιποδιαλυτική σύνθεσή του, ενεργεί στο τοπικό πάχος των δύσκολων περιοχών: γοφοί, μηροί, γόνατα και μπράτσα.
Περιέχει το PhytoTechslim-complex, ένα σύμπλεγμα με υψηλή συγκέντρωση ενεργών αδυνατιστικών συστατικών και φυτικών παραγώγων που προέρχονται από τη ροδιά, το πυξάρι και το γλυκάνισο, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο να καταπολεμά το επίμονο πάχος για μια εντατική αδυνατιστική δράση:
• διευκολύνει τη μείωση του επίμονου τοπικού πάχους
• συμβάλλει στη χρήση λιπαρών οξέων για την παραγωγή ενέργειας
• βοηθά στην αντιμετώπιση της επανεμφάνισης τοπικού πάχους.

Συνιστάται σε
Γυναίκες με τοπικό πάχος σε δύσκολες περιοχές: γοφοί, μηροί, γόνατα και μπράτσα που αναζητούν μια εξειδικευμένη αγωγή αδυνατίσματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά του “επίμονου” πάχους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε μια ικανή ποσότητα προϊόντος στις προς αγωγή περιοχές 2 φορές την ημέρα, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Χάρη στο σωληνάριο με το ειδικό απλικατέρ, το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στις προς αγωγή περιοχές, προσφέροντας στοχευμένη αδυνατιστική δράση.

  • Μέση τιμή μέτρησης υπερηχογράφου που επιτεύχθηκε σε 10 από τις 31 γυναίκες. Κλινική μέτρηση με όργανα σε σύγκριση με εικονικό προϊόν (placebo) που πραγματοποιήθηκε σε 64 γυναίκες με τοπικό πάχος στους γοφούς, τους μηρούς, τα γόνατα και τα μπράτσα. Μέση τιμή στο σύνολο του δείγματος: 22%. Μετρήσεις της μείωσης του πάχους του υποδόριου λιπώδη ιστού. Το αδυνάτισμα συνίσταται σε καλλυντική δράση σμίλευσης κατά τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος που δεν επιφέρει απώλεια 
    βάρους.

11 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: