Γυναίκα>Μαμά & Εγκυμοσύνη>Θηλασμός>Nuk Ασπίδες Θηλής από Σιλικόνη, Large, 2τμχ

-6% Nuk Ασπίδες Θηλής από Σιλικόνη, Large, 2τμχ Zoom

Nuk Ασπίδες Θηλής από Σιλικόνη, Large, 2τμχ

4008600134183

Νέο προϊόν

Το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη τροφή που θα μπορούσε να λάβει ένα μωρό τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του. Για πολλές μητέρες, ο θηλασμός είναι μια από τις πιο υπέροχες εμπειρίες που θα ζήσουν ποτέ με το παιδί τους.

Περισσότερα

6,10 €

-0,40 €

6,50 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Social

Πληροφορίες

Nuk Ασπίδες Θηλής από Σιλικόνη, Large, 2τμχ

Το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη τροφή που θα μπορούσε να λάβει ένα μωρό τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του. Για πολλές μητέρες, ο θηλασμός είναι μια από τις πιο υπέροχες εμπειρίες που θα ζήσουν ποτέ με το παιδί τους. Υπάρχουν ωστόσο περιπτώσεις που ο θηλασμός μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, όπως για παράδειγμα όταν οι θηλές ερεθίζονται, τραυματίζονται ή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες. Ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις, η NUK σχεδίασε τις ασπίδες θηλής που προστατεύουν τις θηλές του στήθους κατά τη διάρκεια του θηλασμού, ώστε να κάνουν την περίοδο του θηλασμού όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Οι ασπίδες θηλής NUK από σιλικόνη διακρίνονται για την εύκαμπτη, ιδιαίτερα λεπτή σιλικόνη από την οποία κατασκευάζονται και προσφέρουν ευχάριστη αίσθηση καθώς τις φοράτε. Το μοναδικό τριγωνικό σχήμα επιτρέπει την τέλεια επαφή του δέρματος της μητέρας και του παιδιού και διατηρεί την αίσθηση του φυσικού θηλασμού. Οι ασπίδες θηλής φέρουν τρεις οπές και διαθέτουν ανάγλυφη επιφάνεια, η οποία διεγείρει απαλά τη ροή του γάλακτος. Για την υγιεινή και ασφαλή φύλαξή τους, οι ασπίδες θηλής συνοδεύονται από πρακτική θήκη αποθήκευσης.

10 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: