Συμπληρώματα Διατροφής>Λιπαρά οξέα>Health Aid Omega 3 750mg 60 κάψουλες

-21% Health Aid Omega 3 750mg 60 κάψουλες Zoom

Health Aid Omega 3 750mg 60 κάψουλες

5019781000630

Νέο προϊόν

Το Omegazon της HealthAid είναι ειδικά παρασκευασμένο από Νορβηγικά ιχθυέλαια διπλής μοριακής απόσταξης, ώστε να αποδίδει πλήρη συγκέντρωση πολυακόρεστων λιπαρών οξέων EPA/DHA στην ελεύθερη και πιο καθαρή μορφή τους.
Είναι ελεύθερο από κάθε είδους κατάλοιπα όπως διοξίνες, προσμίξεις, ιζήματα, υδράργυρο και μόλυβδο που συνήθως υπάρχουν στα ψάρια.

Περισσότερα

28,90 €

-7,60 €

36,50 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

Το Omegazon καταπολεμά την υψηλή πίεση και τις θρομβώσεις, ελέγχει την χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια, βοηθά στη διατήρηση υγιούς καρδιάς & κυκλοφορικού συστήματος. Απόδειξη της αποτελεσματικότητάς του είναι και τα πολύ χαμηλά ποσοστά ασθενειών καρδιάς & εγκεφαλικών επεισοδίων στους Εσκιμώους της Γροιλανδίας, που χρησιμοποιούν τα Omega 3 καθημερινά στην διατροφή τους.

ΧΡΗΣΗ-ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Ενήλικες & παιδιά άνω των 12 ετών 1-3 κάψουλες την ημέρα.


Σημείωση
:

Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής, Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης , Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: