Συμπληρώματα Διατροφής>Βιταμίνες>Βιταμίνη D

Βιταμίνη D Προβολή 17 προϊόντων.

Προβολή 1 - 12 από 17 προϊόντα
 • Η βιταμίνη D-3 είναι σημαντική για υγιή κυτταρική ανάπτυξη και λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική απορρόφηση και διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, και ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη γερών οστών και οδόντων .

  6,00 € 10,80 €
 • Το συμπλήρωμα διατροφής Kids D3 της Altion, συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών και δοντιών των παιδιών και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματός τους.

  8,00 € 9,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Το D3 Fix Drops είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 (cholecalciferol) με τη μορφή  πόσιμου διαλύματος σε σταγόνες, για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του οργανισμού σε βιταμίνη D3 ή όταν υπάρχει ένδεια αυτής. Στο D3 Fix Drops η βιταμίνη D3 είναι υδατοδιαλυτή εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό άριστη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

  8,55 € 10,35 €
 • Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα. Παρά το γεγονός ότι ο  κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμινη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη βιταμίνης D3.

  8,87 € 10,60 €
 • H βιταμίνη D3 παράγεται στο δέρμα με την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας (UVB 290-315nm). Η παραγωγή της στο δέρμα αποτελεί περίπου το 80% της συνολικής ημερήσιας παραγωγής, ενώ το υπόλοιπο 20% προκύπτει από τις τροφές. H Βιταμίνη D3 Terra D3 Tabs περιέχει την ενεργή βιταμίνη D3, τη χοληκαλσιφερόλη, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την υποστήριξη...

  9,50 € 11,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Η Vitamin D3 της σειράς Classics Platinum Range στην πιο βιοδιαθέσιμη μορφή τής D ως χοληκαλσιφερόλη D3, εγγυάται την απορρόφησή της, αφού βρίσκεται σε περιεκτικότητα ικανή να ανατρέψει άμεσα την έλλειψή της. Η μορφή της σε δισκίο βοηθά στην πέψη χωρίς προβλήματα.

  9,70 € 13,70 €
  Μειωμένη τιμή!
 • D3 Drops - 30ml Το συμπλήρωμα διατροφής D3 Drops της Terra, συμβάλλει στην ενίσχυση της πρόσληψης της βιταμίνης D3.Η παραγωγή της βιταμίνης D3 (ή αλλιώς της “βιταμίνης του ήλιου”) στο ανθρώπινο σώμα, παράγεται μόνο φωτοχημικά και γίνεται μέσω της έκθεσης του δέρματος στο ηλιακό φως και συγκεκριμένα στην υπεριώδη ακτινοβολία UVB.Mε γεύση φράουλας.

  10,00 € 11,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα. Παρά το γεγονός ότι ο κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμίνη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη βιταμίνης D3.

  11,25 € 13,30 €
 • Η Vitamin D3 είναι μέγιστης ισχύος και βιοδιαθεσιμότητας και θεωρείται απαραίτητη για την υγεία των οστών, του νευρικού συστήματος και την προστασία του ανθρώπινου οργανισμού από αυτοάνοσα νοσήματα και καρδιοπάθειες.

  11,50 € 15,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Το συμπλήρωμα διατροφής Terra D3 Plus περιέχει 50 mcg (2.000IU) Βιταμίνη D3 ανά ταμπλέτα.Για όσους δυσκολεύονται να φτάσουν τα συνιστώμενα επίπεδα μέσω της ηλιακής έκθεσης και της διατροφής, η λήψη ενός συμπληρώματος διατροφής μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της πρόσληψης της βιταμίνης D3.Η βιταμίνη D-3 περιέχεται σε λίγες τροφές, κυρίως ζωϊκές όπως το...

  11,90 € 14,90 €
 • Η Vitamin D3 της σειράς Classics Platinum Range στην πιο βιοδιαθέσιμη μορφή τής D ως χοληκαλσιφερόλη, που εγγυάται την απορρόφησή της, αφού βρίσκεται σε περιεκτικότητα ικανή να ανατρέψει άμεσα την έλλειψή της.Η βιταμίνη D3 είναι κατάλληλη για: άτομα που δεν εκτίθενται συχνά στον ήλιο μεσήλικες και ηλικιωμένους γυναίκες στην εμμηνόπαυση άτομα με διαταραχές...

  12,90 € 17,90 €
 • H  Vitamin D3 της Solgar: Συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου από τα οστά  Ενισχύει τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος  Προάγει την υγεία των οστών, των μυών και των δοντιών και συμβάλει στην ανάπτυξη και συντήρηση τους Συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του θυρεοειδή αδένα και...

  13,00 € 17,95 €
Προβολή 1 - 12 από 17 προϊόντα