Συμπληρώματα Διατροφής>Βιταμίνες>Βιταμίνη D

Βιταμίνη D Προβολή 9 προϊόντων.

Προβολή 1 - 9 από 9 προϊόντα
 • Το D3 Fix Drops είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 (cholecalciferol) με τη μορφή  πόσιμου διαλύματος σε σταγόνες, για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του οργανισμού σε βιταμίνη D3 ή όταν υπάρχει ένδεια αυτής. Στο D3 Fix Drops η βιταμίνη D3 είναι υδατοδιαλυτή εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό άριστη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

  8,55 € 10,35 €
 • Γρήγορη προβολή -16% Εκτός αποθέματος

  Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα. Παρά το γεγονός ότι ο  κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμινη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη βιταμίνης D3.

  8,87 € 10,60 €
  Προσθήκη στο καλάθι
 • Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα. Παρά το γεγονός ότι ο κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμίνη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη βιταμίνης D3.

  11,25 € 13,30 €
 • Η Vitamin D3 είναι μέγιστης ισχύος και βιοδιαθεσιμότητας και θεωρείται απαραίτητη για την υγεία των οστών, του νευρικού συστήματος και την προστασία του ανθρώπινου οργανισμού από αυτοάνοσα νοσήματα και καρδιοπάθειες.

  11,50 € 15,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Η βιταμίνη D-3 είναι σημαντική για υγιή κυτταρική ανάπτυξη και λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική απορρόφηση και διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, και ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη γερών οστών και οδόντων .

  12,50 € 28,40 €
 • H  Vitamin D3 της Solgar: Συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου από τα οστά  Ενισχύει τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος  Προάγει την υγεία των οστών, των μυών και των δοντιών και συμβάλει στην ανάπτυξη και συντήρηση τους Συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του θυρεοειδή αδένα και...

  13,00 € 17,95 €
 • Η βιταμίνη D-3 είναι σημαντική για υγιή κυτταρική ανάπτυξη και λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική απορρόφηση και διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, και ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη γερών οστών και οδόντων .

  13,30 € 30,25 €
 • Μοναδικός συνδυασμός Βιταμίνης D3 φυτικής προέλευσης (Vitashine D3: η μόνη πιστοποιημένη από τον ανεξάρτητο φορέα Vegan Society ) και του ειδικά σχεδιασμένου μείγματος βοτάνων Magnifood από σπιρουλίνα, shiitake μανιτάρι, κολοκυθόσπορους και κόριανδρο.Η συνεργαστική δράση όλων των συστατικών μεγιστοποιεί την απορρόφηση, την βιοδιαθεσιμότητα και συνεπώς την...

  13,90 € 19,95 €
 • Vitamin D3 2000IU (50ug) Complex Κατάλληλη για: άτομα που δεν εκτίθενται συχνά στον ήλιο μεσήλικες & ηλικιωμένους γυναίκες στην εμμηνόπαυση πορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό καλή υγεία των οστών, των δοντιών και των μυών ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος μείωση των συμπτωμάτων δερματικών παθήσεων...

  16,29 € 23,90 €
Προβολή 1 - 9 από 9 προϊόντα