Φαρμακείο>Ειδική Διατροφή

Ειδική Διατροφή Προβολή 6 προϊόντων.

Προβολή 1 - 6 από 6 προϊόντα
 • Πόσιμο θρεπτικό σκεύασμα σε υγρή μορφή για ασθενείς με αυξημένες ενεργειακές και πρωτεϊνικές ανάγκες. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία

  3,30 €
 • Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για αναπλήρωση της ενέργειας του οργανισμού, καλύτερος από οποιοδήποτε σνακ ή ρόφημα. Με γεύση πορτοκάλι. Ένα φακελάκι περιέχει 15gr γλυκόζη ταχείας δράσης. Εύκολη απορρόφηση σε έκτακτες περιπτώσεις. Ιδανικό για ενήλικες και παιδιά. Ιδανικό και για αθλητές.

  5,90 € 6,93 €
 • Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για αναπλήρωση της ενέργειας του οργανισμού, καλύτερος από οποιοδήποτε σνακ ή ρόφημα. Με γεύση φράουλα. Ένα φακελάκι περιέχει 15gr γλυκόζη ταχείας δράσης. Εύκολη απορρόφηση σε έκτακτες περιπτώσεις. Ιδανικό για ενήλικες και παιδιά. Ιδανικό και για αθλητές.

  5,90 € 6,93 €
 • To Meritene Δύναμη & Τόνωση είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις διατροφικές ανάγκες των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε περιπτώση που λαμβάνετε συμπλήρωμα Aσβεστίου και Βιταμίνης D ή ακολουθείτε αγωγή με κουμαρινικά αντιπηκτικά (ανταγωνιστές βιταμίνης Κ), συμβουλευτείτε το φαρμακοποίο ή το γιατρό μας.

  8,50 € 13,40 €
 • To Meritene Δύναμη & Τόνωση είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις διατροφικές ανάγκες των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.ΠΡΟΣΟΧΗΣε περίπτωση που λαμβάνετε συμπλήρωμα Ασβεστίου και Βιταμίνης D ή ακολουθείτε αγωγή με κουμαρινικά αντιπηκτικά (ανταγωνιστές της βιταμίνης Κ), συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό ή το γιατρό σας.

  8,50 € 13,40 €
 • Γρήγορη προβολή Εκτός αποθέματος

  Το Fortimel Powder είναι διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς. Iσοθερμιδικό, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, θρεπτικό σκεύασμα σε μορφή σκόνης. Να χορηγείται υπό ιατρική επίβλεψη. Ακατάλληλο για παρεντερική σίτιση. Κατάλληλο και για χορήγηση μέσω καθετήρα. Δεν προορίζεται για αποκλειστική σίτιση. Ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών.

  8,90 € 10,00 €
  Προσθήκη στο καλάθι
  Μειωμένη τιμή!
Προβολή 1 - 6 από 6 προϊόντα