Φαρμακείο>Διαγνωστικά Όργανα >Ηλεκτρονικά Θερμόμετρα

Ηλεκτρονικά Θερμόμετρα Προβολή 6 προϊόντων.

Προβολή 1 - 6 από 6 προϊόντα
 • To νέο  ψηφιακό θερμόμετρο της Vedo είναι πρακτικό, εύκολο στη χρήση και αξιόπιστο. Κατάλληλο για όλους. Εξοπλισμένο με ηχητική ένδειξη μέτρησης και διατηρεί στη μνήμη την τελευταία μέτρηση. Κατάλληλο για  χρήση υπομάλης, αλλά και με τοποθέτηση στο στόμα για την ανίχνευση της θερμοκρασίας του σώματος.

  0,00 € 5,30 €
 • Ψηφιακό εύκαμπτο θερμόμετρο πυρετού 1λεπτου.

  4,00 € 6,96 €
 • Ψηφιακό θερμόμετρο υπερύθρων UΤ-801 Πολυλειτουργικό θερμόμετρο, με υψηλής ακρίβειας ανέπαφη τεχνολογία υπερύθρων για άμεσες και αξιόπιστες μετρήσεις.

  30,00 € 41,85 €
 • Γρήγορη προβολή -24% Εκτός αποθέματος

  ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ - ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΗ. Το θερμόμετρο μετώπου χωρίς επαφή MICROLIFE NC 150 είναι προϊόν υψηλής ποιότητας, το οποίο ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής και έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.Ιδανικό για θερμομέτρηση παιδιών, ακόμη και όταν το παιδί κοιμάται, χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση.

  35,00 € 46,20 €
  Προσθήκη στο καλάθι
 • Το Ψηφιακό θερμόμετρο υπερύθρων FTN της Medisana πραγματοποιεί ακριβείς μετρήσεις της θερμοκρασίας του σώματος στο μέτωπο χωρίς επαφή. Μέτρηση θερμοκρασίας σώματος, περιβάλλοντος, υγρών & στερεών με το Ψηφιακό Θερμόμετρο Υπερύθρων FTN της Medisana

  35,00 € 52,00 €
 • Ψηφιακό Πιεσόμετρο Βραχίονα UA-767S-W AFib Αυτόματο πιεσόμετρο 3ης γενιάς της σειράς UA-767, της πλέον επιτυχημένης παγκοσμίως σε πωλήσεις της Α&D. Χάρη στη νέα τεχνολογία IHB/AFib της A&D, είναι πλέον δυνατή η ανίχνευση αρρυθμίας/κολπικής μαρμαρυγής σε μία μόνον μέτρηση και με ακρίβεια 100%.  Ένδειξη στην οθόνη συχνότητας εμφάνισης...

  60,00 € 75,00 €
Προβολή 1 - 6 από 6 προϊόντα