Φαρμακείο>Στοματική Υγιεινή>Γέλη

Γέλη  Προβολή 8 προϊόντων.

Προβολή 1 - 8 από 8 προϊόντα
 • Gel τοπικής χρήσης με θεραπευτική και κλινικά αποτελεσματική συγκέντρωση χλωρεξιδίνης 0,2% για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της περιοδοντίτιδας και της ουλίτιδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από οδοντιατρικές χειρουργικές επεμβάσεις, οδοντικά συρίγγια, ξηρό φατνίο και εμφυτεύσεις δοντιών.

  5,45 € 7,70 €
 • Το Chlorhexil 0.20% gel με χλωρεξιδίνη 0.20% αποτελεί ειδικά σχεδιασμένη αντισηπτική γέλη με μακράς διάρκειας παραμονή και δράση, για την αγωγή εντοπισμένων κακώσεων της στοματικής κοιλότητας, την αποτελεσματική καταπολέμηση  της ουλοοδοντικής μικροβιακής πλάκας και την τοπική ανακούφιση & προστασία από ερεθισμούς και φλεγμονές.όπως η ουλίτιδα και η...

  6,40 € 8,10 €
 • To ΗΥ + ΑL GEL  είναι ειδικά σχεδιασμένη γέλη με τον μοναδικό συνδυασμό υαλουρονικού νατρίου και σουκραλφάτης, για την προαγωγή της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης και επούλωσης των μαλακών ιστών της στοματικής κοιλότητας & την παράλληλη προστασία των πασχόντων ιστών από εξωγενείς ερεθιστικούς παράγοντες.

  8,00 € 9,90 €
 • Το Unisept Interdental Cleanser είναι λεπτόρευστη γέλη σχεδιασμένη για τον αποτελεσματικότερο καθαρισμό, την αντιμικροβιακή προστασία, την απομάκρυνση της ουλοοδοντικής πλάκας και των υπολειμμάτων των τροφών από τα μεσοδόντια διαστήματα  καθώς και την παράλληλη ενδυνάμωση της αδαμαντίνης των δοντιών λόγω του φθορίου που περιέχει.

  8,40 € 9,70 €
 • ο Unisept Oral Gel είναι ειδικά σχεδιασμένη γέλη με πολλαπλή & μακράς διάρκειας δράση, η οποία συμβάλει στον τοπικό καθαρισμό, την επούλωση και την ανακούφιση αφθών, ελκών και τραυμάτων του στοματικού βλεννογόνου & των ούλων καθώς και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των εντοπισμένων ουλίτιδων και των ουλορραγιών.

  9,60 € 12,10 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Το Easy Gel  με Σταθεροποιημένο Φθοριούχο Κασσίτερο (SnF2) 0,4% ενδείκνυται για :Αντιμετώπιση της ουλίτιδας, της τερηδόνας & της οδοντικής μικροβιακής πλάκας. Βοηθά στην απευαισθητοποίηση των δοντιών  και κυρίως των ακάλυπτων οδοντικών αυχένων, στο κρύο-ζεστό & ξινό-γλυκό. Iδανικό για ορθοδοντικούς ασθενεις,  για ενήλικες & παιδιά άνω των 6...

  10,80 € 12,10 €
 • Γέλη Easy Gel με γεύση κεράσι για την αντιμετώπιση της ουλίτιδας, της τερηδόνας και της οδοντικής μικροβιακής πλάκας.Με γύση κεράσι.

  10,80 € 12,10 €
 • Το Curasept Gel Paradontal 1% μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες δόσεις και με απόλυτη ακρίβεια, καταπολεμώντας ριζικά τα βακτηρίδια. Συμβάλλει επίσης στην πρόληψη σχηματισμού και την εξάλειψη οδοντικής πλάκας Διατηρεί τα ούλα υγιή και σε καλή κατάσταση.

  12,20 € 15,30 €
Προβολή 1 - 8 από 8 προϊόντα