Φαρμακείο>Στοματική Υγιεινή>Γέλη

Γέλη  Προβολή 6 προϊόντων.

Προβολή 1 - 6 από 6 προϊόντα
 • Gel τοπικής χρήσης με θεραπευτική και κλινικά αποτελεσματική συγκέντρωση χλωρεξιδίνης 0,2% για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της περιοδοντίτιδας και της ουλίτιδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από οδοντιατρικές χειρουργικές επεμβάσεις, οδοντικά συρίγγια, ξηρό φατνίο και εμφυτεύσεις δοντιών.

  4,98 € 7,15 €
 • Το Chlorhexil 0.20% gel με χλωρεξιδίνη 0.20% αποτελεί ειδικά σχεδιασμένη αντισηπτική γέλη με μακράς διάρκειας παραμονή και δράση, για την αγωγή εντοπισμένων κακώσεων της στοματικής κοιλότητας, την αποτελεσματική καταπολέμηση  της ουλοοδοντικής μικροβιακής πλάκας και την τοπική ανακούφιση & προστασία από ερεθισμούς και φλεγμονές.όπως η ουλίτιδα και η...

  6,40 € 8,10 €
 • Herpatch Aphthae Mouth Ulcer Gel Τζελ για Άφθες & Στοματικά Έλκη, 10ml Herpatch Gel για άφθες και στοματικά έλκη είναι ένα εύκολο στη χρήση τζελ, το οποίο σχηματίζει έναν ισχυρό φραγμό πάνω στο στοματικό έλκος, προσταντεύοντας το από περαιτέρω ερεθισμό και βλάβη.

  7,65 € 10,95 €
  Μειωμένη τιμή!
 • To ΗΥ + ΑL GEL  είναι ειδικά σχεδιασμένη γέλη με τον μοναδικό συνδυασμό υαλουρονικού νατρίου και σουκραλφάτης, για την προαγωγή της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης και επούλωσης των μαλακών ιστών της στοματικής κοιλότητας & την παράλληλη προστασία των πασχόντων ιστών από εξωγενείς ερεθιστικούς παράγοντες.

  8,00 € 9,90 €
 • ο Unisept Oral Gel είναι ειδικά σχεδιασμένη γέλη με πολλαπλή & μακράς διάρκειας δράση, η οποία συμβάλει στον τοπικό καθαρισμό, την επούλωση και την ανακούφιση αφθών, ελκών και τραυμάτων του στοματικού βλεννογόνου & των ούλων καθώς και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των εντοπισμένων ουλίτιδων και των ουλορραγιών.

  9,60 € 12,10 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Το Curasept Gel Paradontal 1% μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες δόσεις και με απόλυτη ακρίβεια, καταπολεμώντας ριζικά τα βακτηρίδια. Συμβάλλει επίσης στην πρόληψη σχηματισμού και την εξάλειψη οδοντικής πλάκας Διατηρεί τα ούλα υγιή και σε καλή κατάσταση.

  12,20 € 15,30 €
Προβολή 1 - 6 από 6 προϊόντα