Φαρμακείο>Ρινική Συμφόρηση

Ρινική Συμφόρηση Προβολή 17 προϊόντων.

Προβολή 1 - 12 από 17 προϊόντα
 • Στείρο διάλυμα χλωριούχου νατρίου (0,65%) σε μονοδοσιμετρικές αμπούλες μίας χρήσης, για τον καθαρισμό και την αποσυμφόρηση της βρεφικής και παιδικής μύτης. Δεν ερεθίζει τις ευαίσθητες παιδικές ρινικές κοιλότητες και επαναφέρει τη ζωτικής σημασίας υγρασία στο ρινικό βλεννογόνο.

  1,90 € 3,65 €
 • Υπέρτονο ρινικό σπρέι θαλασσινού νερού για την καθημερινή υγιεινή τη ρινικής κοιλότητας.Ασκεί αποσυμφορητική δράση. Καθαρίζει το ρινικό βλεννογόνο με τον ηπιότερο τρόπο. Συνιστάται κατά την παιδική ηλικία (ξεκινώντας από τον πρώτο χρόνο ζωής), στις έγκυες γυναίκες και κατά την περίοδο του θηλασμού. Δεν προκαλεί κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια.

  4,80 € 6,65 €
 • Βοηθά ενάντια στα συμπτώματα που προκαλεί η ρύπανση του περιβάλλοντος. Συμβάλλει στη διατήρηση της υγιεινής της ρινικής κοιλότητας. Περιορίζει την ξηρότητα και ενυδατώνει την εσωτερική ρινική επιφάνεια. Συμβάλλει στην κανονικοποίοηση των ρινικών εκκρίσεων που προκαλούνται από την καταροή. Αποτρέπει τη δημιουργία βακτηριακού βιοφίλμ. Kατάλληλο για παιδιά...

  4,80 € 6,80 €
 • Το Lanes Propolcare, σπρέϊ για τη μύτη περιέχει τιτλοδοτημένο εκχύλισμα πρόπολης υψηλής συγκέντρωσης που παράγεται με τη μέθοδο MAEF, μια πιστοποιημένη τεχνική εκχύλισης για την παραγωγή αποκηρωμένης, καθαρής πρόπολης με αυξημένη δραστικότητα. Σε ισοτονικό διάλυμα για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του ρινικού βλεννογόνου.

  5,70 € 12,80 €
 • Ρινικό υπέρτονο αποσυμφορητικό spray 2,6% NaCl. Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, από τις ακτές της Γαλλικής Βρετάνης, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, για την αντιμετώπιση με φυσικό τρόπο της ρινικής συμφόρησης από κοινό κρυολόγημα, ρινίτιδα, αλλεργίες και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο...

  5,77 € 8,90 €
 • Το ρινικό αποσυμφορητικό Physiomer Express είναι μια αποτελεσματική φυσική λύση αντί των παραδοσιακών αποσυμφορητικών.  Η μοναδική του σύνθεση με 100% υπέρτονο θαλασσινό νερό και αιθέρια έλαια, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αποσυμφορεί άμεσα τη μύτη σας μέσα σε 2'. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ.

  6,30 € 8,50 €
 • Υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού για την καθημερινή υγιεινή της ρινικής και ωτικής κοιλότητας.100% Θαλασσινό νερό.

  6,70 € 11,00 €
 • Υπέρτονο ρινικό διάλυμα με εκχύλισμα ευκάλυπτου και άγριας μέντας, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα εντός 3 λεπτών. Μειώνει τη ρινική αποσυμφόρηση, απομακρύνοντας την περίσσεια βλέννας.  Βοηθά στην καταπολέμηση της λοίμωξης και προλαμβάνει την εμφάνιση ΩΡΛ επιπλοκών.

  7,80 € 10,80 €
 • Tonimer Panthexyl Spray - 100ml Το Tonimer Panthexyl Spray της Epsilon Health, είναι ένα αποστειρωμένο υπέρτονο διάλυμα με θαλασσινό νερό που βοηθάει στην απομάκρυνση και στη ρευστοποίηση της βλέννας.Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες.

  8,00 € 11,50 €
 • Ισότονο ρινικό διάλυμα που σε περίπτωση ρινικής συμφόρησης καθαρίζει τις ανωτέρω αναπνευστικές διόδους και βοηθά στην αποκατάσταση της ρινικής αναπνοής. Οι καταπραυντικές και επανορθωτικές του ιδιότητες, υπερτερούν έναντι ενός απλού αλατούχου διαλύματος.

  8,30 € 10,70 €
 • Xρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με άλλα βότανα για όλες τις περιπτώσεις των αλλεργιών. Υπάρχει έλλειψη των ανεπιθύμητων ενεργειών που συνήθως παρουσιάζουν τα συνθετικά αντιισταμινικά όπως υπνηλία ή καταβολή. Είναι δυνατή η χρήση του για μεγάλο χρονικά διάστημα ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες Η λούφα είναι ιδανικό βότανο για όσους παρουσιάζουν...

  9,60 € 12,90 €
 • Το Otosan Nasal Wash απομακρύνει περίσσεια βλέννας, μικρόβια, αλλεργιογόνα. Η χρήση του ενδείκνυται σε: - Ρινοκολπίτιδες - Αλλεργίες - Ροχαλητό - Προ και μετεγχειρητικά - Κοινό κρυολόγημα - Σοβαρή ρινική συμφόρηση - Πριν τη χρήση ρινικών φαρμάκων

  9,90 € 11,60 €
  Μειωμένη τιμή!
Προβολή 1 - 12 από 17 προϊόντα