Χειμώνας>Βιολογικά Βάμματα

Βιολογικά Βάμματα Προβολή 4 προϊόντων.

Προβολή 1 - 4 από 4 προϊόντα
 • Βιολογικό Διάλυμα Πρόπολης με Πρόπολη 100 % φυσική σύνθεση ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ECOCERT Δεν περιέχει συνθετικά συστατικά που μπορεί να έχουν βλαβερές συνέπειες για την υγεία σας και το περιβάλλον. Δεν περιέχει: Συντηρητικά. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

  9,30 € 12,90 €
 • Το Dormeasan Drops της A.Vogel αποτελεί βάμμα από συνδυασμό των φρέσκων βοτάνων βαλεριάνα (50%) και λυκίσκου (50%), ελεγχόμενης βιολογικής καλλιέργειας και φρέσκιας συγκομιδής. Φυτικό χαλαρωτικό και αντισπασμωδικό.  Φυσικό ηρεμιστικό. Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού ύπνου.

  11,40 € 16,50 €
 • To Uva Ursi Compex Drops της A.Vogel αποτελεί βάμμα από συνδυασμό των φρέσκων βοτάνων αρκτοστάφυλου και εχινάκιας βιολογικής καλλιέργειας και φρέσκιας συγκομιδής. Το A.Vogel Uva Ursi Compex Drops συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος και της ουροδόχου κύστης καθώς έχει αντιφλεγμονώδης, αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητες.

  11,90 € 17,00 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Περιλαμβάνεται σε πολλούς φαρμακευτικούς κώδικες ως ηρεμιστικό. Χρησιμοποιείται με ασφάλεια για να μειώσει την ένταση, το άγχος, την υπερδιέγερση και την υστερία. Είναι αποτελεσματική σαν βοήθημα για την αϋπνία. Σαν αντισπασμωδικό βοηθά στην απαλλαγή από κράμπες και πόνου περιόδου. Βοηθά επίσης στις ημικρανίες και τους ρευματικούς πόνους.

  13,00 € 15,00 €
Προβολή 1 - 4 από 4 προϊόντα