Όλες οι δημοσιεύσεις

Smoothies για δυνατό ανοσοποιητικό

Ο χειμώνας καλά κρατεί, το ίδιο και οι ιώσεις. Για να ενισχύσουμε τον ανοσοποιητικό μας σύστημα με φυσικό τρόπο χρειάζεται να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας με τροφές που δυναμώνουν την άμυνα του οργανισμού μας.
Περισσότερα

Πρόπολη: ένας πολύτιμος σύμμαχος

Η πρόπολη είναι η ρητινώδης ουσία που συλλέγουν οι μέλισσες από διάφορα άνθη και φυτά για τη στεγανοποίηση και την απολύμανση της κυψέλης. Πιο συγκεκριμένα, απολυμαίνουν τις κερήθρες όπου αποθηκεύουν το μέλι τους και όλη τη μελισσοφωλιά τους καθώς και για να ταριχέψουν κάθε ανεπιθύμητο έντομο ή μικρό ζώο, που μπήκε σ’ αυτή και το θανάτωσαν με τα κεντρίσματά τους, αδυνατώντας να το σύρουν έξω.
Περισσότερα

Ψείρες: πρόληψη και αντιμετώπιση

Τα σχολεία ξεκίνησαν και μαζί τους και τα προβλήματα που τα συνοδεύουν, όπως για παράδειγμα, οι ψείρες. Τι είναι όμως αυτό που τις κάνει έναν πραγματικό μπελά τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς;
Περισσότερα

Tι πρέπει να περιέχει μια τσάντα θαλάσσης;

Κάθε καλοκαίρι πολλοί από εσάς έχετε την ίδια απορία: Τι πρέπει να έχει μια τσάντα παραλίας για να είναι οργανωμένη και να περιέχει όλα όσα μπορεί να σας χρειαστούν στη θάλασσα;
Περισσότερα

Όσα δεν ξέρετε για τον δείκτη προστασίας

Tο αντηλιακό αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συμμάχους που έχουμε απέναντι στον ήλιο, αλλά λίγοι από εμάς γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι ο δείκτης SPF και τι σημαίνει.
Περισσότερα
  • 1
  • 2
Εμφανίζεται 1 σε 5 από 6 (1 Σελίδες)