Όλες οι δημοσιεύσεις

Εναλλακτικές πηγές ενίσχυσης του ανοσοποιητικού

To ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού μας μας προστατεύει από ασθένειες και λοιμώξεις. Λειτουργεί μέρα-νύχτα για να ανιχνεύει και να καταστρέφει επικίνδυνους μικροοργανισμούς, έτσι ώστε να μην αρρωστήσουμε.
Περισσότερα

Αλλεργίες: αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης

Με τον ερχομό της άνοιξης κάνουν την εμφάνισή τους και τα πρώτα συμπτώματα των διαφόρων αλλεργιών. Τι σημαίνει ο όρος "αλλεργία"; Πως μπορούμε να προστατευτούμε και πως μπορούμε να συμβιώσουμε με αυτή;
Περισσότερα

Smoothies για δυνατό ανοσοποιητικό

Ο χειμώνας καλά κρατεί, το ίδιο και οι ιώσεις. Για να ενισχύσουμε τον ανοσοποιητικό μας σύστημα με φυσικό τρόπο χρειάζεται να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας με τροφές που δυναμώνουν την άμυνα του οργανισμού μας.
Περισσότερα

Πρόπολη: ένας πολύτιμος σύμμαχος

Η πρόπολη είναι η ρητινώδης ουσία που συλλέγουν οι μέλισσες από διάφορα άνθη και φυτά για τη στεγανοποίηση και την απολύμανση της κυψέλης. Πιο συγκεκριμένα, απολυμαίνουν τις κερήθρες όπου αποθηκεύουν το μέλι τους και όλη τη μελισσοφωλιά τους καθώς και για να ταριχέψουν κάθε ανεπιθύμητο έντομο ή μικρό ζώο, που μπήκε σ’ αυτή και το θανάτωσαν με τα κεντρίσματά τους, αδυνατώντας να το σύρουν έξω.
Περισσότερα

Ψείρες: πρόληψη και αντιμετώπιση

Τα σχολεία ξεκίνησαν και μαζί τους και τα προβλήματα που τα συνοδεύουν, όπως για παράδειγμα, οι ψείρες. Τι είναι όμως αυτό που τις κάνει έναν πραγματικό μπελά τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς;
Περισσότερα
  • 1
  • 2
Εμφανίζεται 1 σε 5 από 8 (1 Σελίδες)