Συμπληρώματα Διατροφής>Αμινοξέα>Now Foods L-Lysine 500mg 100 κάψουλες

-59% Now Foods L-Lysine 500mg 100 κάψουλες Zoom

Now Foods L-Lysine 500mg 100 κάψουλες

733739001108

Νέο προϊόν

Now Foods L- Lycine 500 mg
Συμπλήρωμα L Λυσίνης, απαραίτητη για την παραγωγή όλων των πρωτεΐνών στο σώμα.
100 caps.

Περισσότερα

11,00 €

-15,90 €

26,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

Η L-λυσίνη είναι ένα βασικό αμινοξύ, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να παραχθεί από το σώμα και πρέπει να λαμβάνεται μέσω της τροφής ή ως διατροφικό συμπλήρωμα.
Η λυσίνη είναι αναγκαία για την παραγωγή των πρωτεΐνών στο σώμα, των ορμονών, των ενζύμων, των αντισωμάτων, καθώς και της καρνιτίνης και του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο αποτελεί τη δομική πρωτεΐνη για τον σχηματισμό του δέρματος, των τενόντων, των οστών, των συνδέσμων, των αρθρώσεων, και του αγγειακού συστήματος (φλέβες και αρτηρίες).
Επιπλέον, αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα στην αντιμετώπιση του έρπη. Η λυσίνη δρά κατά του ιού, καταστέλλοντας τον μεταβολισμό της αργινίνης, ένα αμινοξύ απαραίτητο για τον πολλαπλασιασμό και την ενεργοποίηση του ιού. Η L-λυσίνη διαδραματίζει επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του ασβεστίου, καθώς και στην πρόληψη της απώλειας της οστικής μάζας, γνωστή και ως οστεοπόρωση.
Ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι τα συμπληρώματα L-λυσίνης, μπορεί να βοηθήσουν στη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και στη σωστή καρδιαγγειακή λειτουργία.
Ακόμη και σήμερα, οι ερευνητές διερευνούν το ρόλο της λυσίνης στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και στην ενίσχυση της μετεγχειρητική ανάνηψης. Επιπλέον, υποστηρίζεται ότι αυτό το αμινοξύ έχει διάφορα οφέλη για τον οργανισμό, όπως η βελτίωση της συνολικής επίδοσης των αθλητών.

ΧΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1 χάπι 1-3 φορές την ημέρα.

ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

1 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: