Βρέφη & Παιδιά>Αντιφθειρική Προστασία>Frezyderm Lice Free Set Sampoo 125ml + Lotion 125ml + Toothed Comb

-34% Frezyderm Lice Free Set Sampoo 125ml + Lotion 125ml + Toothed Comb Zoom

Frezyderm Lice Free Set Sampoo 125ml + Lotion 125ml + Toothed Comb

5202888224904

Νέο προϊόν

Το Frezyderm Lice Free Set αποτελεί μια ολοκληρωμένη αγωγή εξάλειψης της φθείρας με φυσικό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει από κνησμό και ερεθισμούς. Το κεφαλάκι του παιδιού απαλλάσσεται από ψείρες και κόνιδες φυσικά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Περισσότερα

11,90 €

-6,00 €

17,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

Η αγωγή αποτελείται από το Lice Free Shampoo (125 ml), τη Lice Free Lotion (125 ml) και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας.
Λειτουργεί με μηχανικό τρόπο για την απομάκρυνση της ψείρας και εξασφαλίζει τη μη απορρόφηση των συστατικών του από τον οργανισμό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η αποτελεσματικότητα του στηρίζεται στα αιθέρια έλαια τεϊόδεντρου, γερανιού και της λεβάντας και στα φυτικά εκχυλίσματα καλέντουλας και Acetum, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά που περιέχει, τα οποία αντιμετωπίζουν και απομακρύνουν τις ψείρες με φυσικό τρόπο. Η δράση του Lice Free Set, λειτουργεί σε όλα τα στάδια ζωής της ψείρας, κόνιδα, νύμφη και ενήλικη, γεγονός που το καθιστά απόλυτα αποτελεσματικό. Ακινητοποιεί την ενήλικη ψείρα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να μεταφερθεί από την τρίχα στο κεφάλι για να τραφεί και στη συνέχεια να αναπαραχθεί. Επίσης, παρεμποδίζει την ανάπτυξη της ψείρας από νύμφη σε ενήλικη, διακόπτοντας την αναπνευστική οδό της και τέλος, διαλύει την κόλλα χιτίνης που συγκρατεί τη κόνιδα στην τρίχα.

Παράλληλα, το Lice Free Set καταπραΰνει το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς που προκαλεί η φθειρίαση. Επίσης,χάρη στα μικροσφαιρίδια που περιέχει, ως φορείς των συστατικών, προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα ακόμη και μετά την έκπλυση του προϊόντος.

Δεν περιέχει τοξικά βιοκτόνα, συντηρητικά και parabens. Είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.


ΧΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΑΓΩΓΗ 2 ΣΤΑΔΙΩΝ

Στάδιο 1: Ψεκάζετε προσεκτικά τη λοσιόν σε όλα τα μαλλιά, ιδιαίτερα στις ρίζες, αποφεύγοντας την περιοχή του προσώπου. Κάντε ελαφρύ μασάζ και αφήστε να δράσει για περίπου 30-40 λεπτά. Χτενίζετε προσεκτικά με την ειδική χτένα.

Στάδιο 2: Λούζετε κανονικά και αφήνετε το σαμπουάν να δράσει επί 3 λεπτά. Ξεπλένετε προσεκτικά.

Η αγωγή με το Lice Free Set επαναλαμβάνεται για 4-5 συνεχείς ημέρες. Συνιστάται έλεγχος του τριχωτού και επανάληψη της θεραπείας την 7η, τη 10η και τη 14η ημέρα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: