Συμπληρώματα Διατροφής>Ειδικά Συμπληρώματα>Αποτοξίνωση - Πεπτικό>Tasectan 500mg 15 κάψουλες

-22% Tasectan 500mg 15 κάψουλες Zoom

Tasectan 500mg 15 κάψουλες

5214001346059

Νέο προϊόν

  • Το tasectan είναι ένα ιατροτεχνολογικό σκεύασμα, που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας των τοιχωμάτων του εντέρου.
  • Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον έλενχο και τη μείωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την διάρροια διαφόρου αιτιολογίας, όπως κοιλιακή διάταση και συχνές εκκενώσεις.
  • Είναι αποτελεσματικό εντός 12 ωρών.

Περισσότερα

7,40 €

-2,10 €

9,50 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Το tasectan είναι ένα σύμπλοκο ζελατίνης με ταννικό οξύ που δρά μηχανικά, προστατεύοντας τον εντερικό βλεννογόνο που φλεγμαίνει, χάρη στην ικανότητα του να σχηματίζει ένα προστατευτικό μανδύα πρωτεϊνικής φύσεως. Ο μανδύας αυτός προσκολλάται από το βλεννογόνο και δρα δεσμεύοντας τις φλεγμονώδεις βλεννοπρωτεϊνες που είναι υπεύθυνες για την τοπική φλεγμονή, ευνοώντας τη καθίζηση και αποβολή τους μέσω των κοπράνων.
Το σύμπλοκο ζελατίνης - ταννικού οξέος από το οποίο αποτελείται το προϊόν δεν μεταβάλλεται στο στομάχι και λειτουργεί με το να σχηματίζει ένα μανδύα που προστατεύει τον εντερικό βλεννογόνο μειώνοντας τη συχνότητα και τη διάρκεια των επεισοδίων της διάρροιας.

ΤΟ TASECTAN  ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ

1. Προστατεύει τα τοιχώματα του εντέρου.
Δεν διαλύτεται στο στομάχι και σχηματίζει έναν προστατευτικό μανδύα στον εντερικό βλεννογόνο.
2. Εμποδίζει την επαφή ερεθιστικών παραγόντων με τα εντερικά τοιχώματα και προλαμβάνει την προσκόλληση παθογόνων μικροοργανισμών σε αυτά ( E.coli & Salmonella sp.)
3. Αποβάλλει τους ερεθιστικούς παράγοντες και τους παθογόνους μικροοργανισμούς, καθώς προωθεί την απομάκρυνση τους μέσω των κοπράνων.


ΧΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1 - 2 καψάκια κάθε 4 - 6 ώρες μέχρι την υποχώρηση των συμπτωμάτων.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΓΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΓΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ

9 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: