Συμπληρώματα Διατροφής>Ειδικά Συμπληρώματα>Χοληστερίνη - Τριγλυκερίδια>Epsilon Health Arichol Jump 60 ταμπλέτες

Epsilon Health Arichol Jump 60 ταμπλέτες Zoom

Epsilon Health Arichol Jump 60 ταμπλέτες

5213001491196

Νέο προϊόν

Συμπλήρωμα διατροφής με κόκκινη μαγιά ανεπτυγμένη σε ρύζι, συνένζυμο Q10, ξηρό εκχύλισμα σταφυλιών και ελιάς, εμπλουτισμένο με βιταμίνες.
Σχεδιασμένο για να που συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης και ομοκυστεΐνης στο πλάσμα, προσφέροντας προστασία στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Περισσότερα

12,60 €

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Εμπλουτισμένη φόρμουλα με μια σειρά δραστικών διατροφικών συστατικών όπως η μαγιά κόκκινου ρυζιού (red yeast rice), το συνένζυμο Q10, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, και ξηρά φυτικά εκχυλίσματα σταφυλιού και ελιάς.
  • Σύμφωνα με τους επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) η μαγιά κόκκινου ρυζιού (Red Yeast Rice) περιέχει τη δραστική ουσία μονακολίνη K που βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης, όταν λαμβάνονται τουλάχιστον 10mg αυτής ημερησίως, ωστόσο οι ειδικοί τονίζουν να μην λαμβάνονται περισσότερα από 3 mg μονακολίνης ημερησίως.
  • Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ειδικότερα ο συνδυασμός φολικού οξέος, βιταμίνης Β6 και βιταμίνης Β12 βοηθούν σημαντικά στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. Τα υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης στο αίμα εμπλέκονται ως αιτιολογικοί παράγοντες στη δημιουργία αρτηριοσκλήρυνσης και επίσης σχετίζονται με την αυξημένη επικινδυνότητα δημιουργίας καρδιαγγειακών παθήσεων. 
  • Επιπλέον, η θειαμίνη, γνωστή και ως Β1, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.
  • Σύμφωνα με αποτελέσματα μελετών, το συνένζυμο Q10 είναι ένα αντιοξειδωτικό με καρδιοπροστατευτική δράση, που συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο. Σύμφωνα με έρευνες, η λήψη στατινών προκαλεί μείωση της σύνθεσης του CoQ10 από το σώμα και συχνά το αποτέλεσμα είναι αύξηση των μυαλγιών.
  • Τα ξηρά φυτικά εκχυλίσματα σταφυλιού και ελιάς πρόκειται για ισχυρά αντιοξειδωτικά που δρουν προστατευτικά στα τριχοειδή αγγεία και το ενδοθήλιο. Μάλιστα, σύμφωνα με αποτελέσματα μελετών οι πολυφαινόλες της ελιάς συμβάλλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες.



ΧΡΗΣΗ

  • 1 δισκίο ημερησίως, να λαμβάνεται κατά προτίμηση βράδυ μετά το γεύμα.

Προειδοποιήσεις - Προφυλάξεις:

  • Να μην λαμβάνεται παράλληλα με φάρμακα για τη χοληστερίνη ή άλλα προϊόντα που να περιέχουν κόκκινη μαγιά ρυζιού.
  • Να μην λαμβάνεται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, από παιδιά κάτω των 18 ετών και ηλικιωμένους άνω των 70 ετών.
  • Να μην λαμβάνονται >3 mg μονακολίνης ημερησίως.

7 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: