Συμπληρώματα Διατροφής>Ειδικά Συμπληρώματα>Ενίσχυση Ουροποιητικού>Now Foods Adam 60 ταμπλέτες

Now Foods Adam 60 ταμπλέτες Zoom

Now Foods Adam 60 ταμπλέτες

733739038753

Νέο προϊόν

Η ADAM της NOW έχει σχεδιαστεί ώστε να περιέχει τις ελάχιστες δυνατές ποσότητες πρόσθετων συνοδευτικών συστατικών, επιτρέποντας μεγαλύτερες ποσότητες θρεπτικών, αναγκαίων για τον άνδρα που θέλει να διατηρεί μία βέλτιστη υγεία.

Περισσότερα

Εκτός αποθέματος

26,00 €

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Η φόρμουλα της ADAM περιέχει, μεταξύ άλλων, saw palmetto, λυκοπένιο, α-λιποϊκό οξύ, συνένζυμο Q10, φυσική τρανς-ρεσβερατρόλη και εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (grape seed).
Πιο συγκεκριμένα:
- To  saw palmetto είναι ένα κατεξοχήν ανδρικό βότανο που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του προστάτη και την καλή λειτουργία του ανδρικού ουροποιητικού συστήματος.
 - To λυκοπένιο διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες καθαρίζοντας από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ υποστηρίζει το καρδιαγγειακό και ανοσοποιητικό σύστημα.
- To α-λιποϊκό οξύ προάγει την παραγωγή γλουταθιόνης και τη διατήρηση υγιών νευρικών ιστών σε σύζευξη με την υποστήριξη του μεταβολισμού και την καρδιαγγειακή λειτουργία.
- Το συνένζυμο CoQ10 είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας στη σύνθεση ATP, ενώ υποστηρίζει την καλή λειτουργία της καρδιάς, το ανοσοποιητικό και την υγιή γήρανση.
- Η φυσική ρεσβερατρόλη διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες και υποστηρίζει, επίσης, την καλή λειτουργία της καρδιάς.
- Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (grape seed) διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και υποστηρίζει τα αγγεία, τα οστά και τον εγκέφαλο.
Όλα τα παραπάνω συστατικά συνδιάζονται μαζί με βιταμίνες Α, C, E, B-Complex και πολλά μέταλλα, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες του σύγχρονου άντρα.


ΧΡΗΣΗ -
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1 ταμπλέτα ημερησίως κατά προτίμηση με το φαγητό.

  • Μην υπερβαίνετε η συγκεκριμένη ημερήσια δοσολογία.
  • Τα ειδικά σκευάσματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
  • Για τη σωστή διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από φως και υγρασία.
  • Μακριά από παιδία
  • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή πριν τη λήψη.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

13 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: