Γυναίκα>Περιποίηση Προσώπου>Αντιγήρανση>Γέμισμα Ρυτίδων>Labo 12 Densifying Filler Intensive Filler Treatment Grade 4 Serum Προσώπου 2ml

-34% Labo 12 Densifying Filler Intensive Filler Treatment Grade 4 Serum Προσώπου 2ml Zoom

Labo 12 Densifying Filler Intensive Filler Treatment Grade 4 Serum Προσώπου 2ml

8051417823203

Νέο προϊόν

Η δερμο-καλλυντική αγωγή Fillerina 12HA Αναπλήρωσης όγκου και Γεμίσματος είναι μια μη ενέσιμη δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων, αναπλήρωσης του δέρματος και αύξησης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών που ολοκληρώνεται σε 15 ημέρες με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι.

Περισσότερα

82,50 €

-43,00 €

125,50 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Βασίζεται στη κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδερμική τεχνολογία της Labo, και το σύμπλεγμα 12 υαλουρονικών οξέων Fillerina, που διεισδύουν αποτελεσματικά και σε βάθος στις στιβάδες του δέρματος.
Η μικρομοριακή σύνθεση Fillerina έχει εξελιχθεί σε μια πιο ολοκληρωμένη και ισχυρή σύνθεση που αυξάνει ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητα της με δεδομένη την επιτυχία του συμπλέγματος των 6 & 8 υαλουρονικών οξέων της Fillerina.
Επιπλέον η αγωγή έχει ενισχυθεί με 3 μόρια κολλαγόνου τα οποία και ενισχύουν τη δράση πλήρωσης καθώς και με 2 μόρια Ελαστίνης τα οποία στοχεύουν ειδικά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος. Το πατενταρισμένο απλικατέρ με το οποίο εφαρμόζουμε το Filler Gel των 17 συστατικών διαδερμικής μας επιτρέπει να στοχεύσουμε με ακρίβεια τα σημάδια του χρόνου που μας απασχολούν περισσότερο.
Στην in-vivo κλινική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της αγωγής καταγράφονται σημαντικά ποσοστά μείωσης του βάθους και του όγκου των ρυτίδων, ανόρθωση όλων των χαρακτηριστικών του προσώπου καθώς και αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών. Παράλληλα χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων.



Η Fillerina 12HA Αναπλήρωσης όγκου και Γεμίσματος διατίθεται σε 3 διαφορετικούς βαθμούς με αυξανόμενες συγκεντρώσεις στα ενεργά συστατικά, ώστε να επιλεγεί ο κατάλληλος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας:

Βαθμός 4: Βαθιές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Ρυτίδες γήρανσης με ορατό, έντονο και ανομοιόμορφο ανάγλυφο. Έντονη απώλεια πυκνότητας και όγκου των ιστών. Επιδερμίδα με πολύ μειωμένο τόνο και ελαστικότητα.  Ορατή χαλάρωση. Ανάγκη για αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και τα χείλη.

2 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: