Συμπληρώματα Διατροφής>Ειδικά Συμπληρώματα>Καταπολέμηση στρες - αϋπνίας>Petsiavas Atlife Sleepeasy Spray Συμπλήρωμα για τον Ύπνο 30ml

-52% Petsiavas Atlife Sleepeasy Spray Συμπλήρωμα για τον Ύπνο 30ml Zoom

Petsiavas Atlife Sleepeasy Spray Συμπλήρωμα για τον Ύπνο 30ml

735745924426

Νέο προϊόν

Το AtLife experts Sleepeasy spray είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σχεδιασμένο για  τον σύγχρονο τρόπο ζωής που χαρακτηρίζεται από καθημερινό άγχος και στρες, παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου.

Περισσότερα

6,00 €

-6,50 €

12,50 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ σε περιπτώσεις αϋπνίας και διαταραγμένου ύπνου λόγω υπερέντασης ή άγχους, άτομα που δυσκολεύονται να κοιμηθούν, άτομα που εργάζονται σε νυχτερινές ή εναλλασσόμενες βάρδιες, όσους ταξιδεύουν και δυσκολεύονται να κοιμηθούν λόγω αλλαγής ώρας στον τόπο προορισμού (jet-lag), αλλά και σε ηλικιωμένα άτομα.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ


Η ολοκληρωμένη σύνθεση συνδυάζει τη Μελατονίνη που συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί και στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (jet-lag) με τα φυτικά συστατικά Βαλεριάνα που βοηθάει στην ποιότητα του φυσιολογικού ύπνου  και Πασιφλόρα που συμβάλλει στην ενίσχυση της χαλάρωσης και της ευεξίας.

* ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. Σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΕ 1169/2011

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Ανά 5 ψεκασμούς (0,6ml)

Μελατονίνη

1 mg

Βαλεριάνα

30 mg

Πασιφλόρα

20 mg




ΧΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

  1. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
  2. Ψεκάστε 5 φορές στο στόμα, κατά προτίμηση κάτω από τη γλώσσα πριν τον ύπνο.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ:

Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Περιέχει γλυκαντικές ουσίες. Ως φυσικό προϊόν μπορεί να εμφανίσει κρυσταλλώσεις, αλλαγές στο χρώμα, την οσμή και τη γεύση χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητά του. Να μη γίνεται λήψη σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά. Να μην γίνεται λήψη από παιδιά. Mην οδηγείτε και μη χειρίζεστε μηχανήματα τις ώρες μετά τη λήψη του σκευάσματος. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ελάχιστη πρόληψη 0,5 mg πριν από την κατάκλιση, την πρώτη ημέρα του ταξιδιού και λίγες ημέρες μετά την άφιξη στον προορισμό και στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί με την κατανάλωση 1 mg μελατονίνης πριν την κατάκλιση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το χρησιμοποιείτε αν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Αρ.Γνωστ. ΕΟΦ*: 33556/04-04-2023

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

14 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: