Φαρμακείο>Οπτικά>Καθαρισμός Ματιών>Helenvita Blephacare pads 30 x 2τμχ

Helenvita Blephacare pads 30 x 2τμχ Zoom

Helenvita Blephacare pads 30 x 2τμχ

5213000522280

Νέο προϊόν

Αποστειρωμένες υποαλλεργικές γάζες για τον καθαρισμό των ματιών.
Blephacare Pads αποστειρωμένες υποαλλεργικές γάζες για τον καθαρισμό των ματιών, του ομφάλιου λώρου,  και της ευαίσθητης περιοχής για αποφυγή μόλυνσης.

Περισσότερα

4,68 €

-0,82 €

5,50 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

Για τον καθημερινό καθαρισμό των ματιών Γάζες που διαθέτουν μεγάλη απορροφητική ικανότητα, δεν ξεφτίζουν και δεν αφήνουν ίνες (όπως το κοινό βαμβάκι), ακόμη και μετά από εντατική χρήση. Είναι υποαλλεργικά καθώς κατασκευάζονται από μη υφασμένο (non-woven) υλικό. Αποστειρώνονται σε κλίβανο στους 140° C. Δεν περιέχουν χημικά λευκαντικά ή κόλλες.

Κατάλληλες να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες περιοχές εκτός των ματιών (ομφαλός, πληγές κτλ) Για την ολοκληρωμένη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών συνιστάται να χρησιμοποιούνται οι γάζες HELENVITA BLEPHACARE pads σε συνδυασμό με το ειδικό gel καθαρισμού και περιποίησης HELENVITA BLEPHACARE gel.

Η παράλληλη χρήση των δύο προϊόντων είναι κατάλληλη για την περιποίηση των ματιών στις περιπτώσεις βλεφαρίτιδας, ξηροδερμίας των βλεφάρων και αλλεργίας, που συνήθως δημιουργούνται από τη συγκέντρωση βλαβερών ουσιών από το περιβάλλον ή από ορισμένα προϊόντα μακιγιάζ. CE 0120 ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: 67% βισκόζη και 33% πολυεστέρας. 30 x 2 αποστειρωμένες γάζες

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: