Γυναίκα>Περιποίηση Προσώπου>Ενυδάτωση>Κρέμες Ματιών>Bioten Hyaluronic 3D Eye Cream 15ml

-39% Bioten Hyaluronic 3D Eye Cream 15ml Zoom

Bioten Hyaluronic 3D Eye Cream 15ml

5201314119586

Νέο προϊόν

Bioten Hyaluronic 3D είναι μία ισχυρή αντιρυτιδική σειρά, που είναι σχεδιασμένη να προσφέρει εντατική ενυδάτωση με άμεση και μακροχρόνια δράση, χάρη στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέως.

Περισσότερα

8,30 €

-5,30 €

13,60 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Hyaluronic Acid Filler: γεμίζει τοπικά την επιδερμίδα λειαίνοντας την επιφάνειά της αμέσως μετά την εφαρμογή. Το υαλουρονικό οξύ έχει πολλά οφέλη και είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα συστατικά στη φροντίδα του δέρματος Είναι μία φυσική γλυκοζαμινογλυκάνη (πολυσακχαρίτης που είναι ένα σημαντικό συστατικό του συνδετικού ιστού του δέρματος) και μπορεί να προέρχονται από πολλαπλές πηγές. Καθώς μεγαλώνουμε, η υγρασία του δέρματος μπορεί να μειωθεί σημαντικά, γεγονός που οδηγεί στην απώλεια της ελαστικότητας και στην εμφάνιση σημαδιών γήρανσης.
  • Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους: διεισδύει ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά ορατά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων βελτιώνοντας την ελαστικότητά της για μια πιο υγιή, νεότερη και λαμπερή όψη.
  • Συστατικό που διεγείρει τον φυσικό μηχανισμό παραγωγής Υαλουρονικού Οξέως: βοηθά στην αποκατάσταση του βέλτιστου επίπεδου Υαλουρονικού Οξέως διεγείροντας τη φυσική σύνθεση και ανανέωσή του, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ενυδατώνεται εντατικά, το δέρμα να γίνεται πιο ανθεκτικό και σφριγηλό και οι ρυτίδες να μειώνονται.

ΧΡΗΣΗ
  • Απλώστε πρωί και βράδυ στην περιοχή των ματιών κάνοντας μασάζ από την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική. 
  • Αποφύγετε να απλωθεί στο πάνω βλέφαρο.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: