Συμπληρώματα Διατροφής>Λιπαρά οξέα>Agan Cholesten 30 φυτικές κάψουλες + Omega 3 1000mg 30 μαλακές κάψουλες

-8% Agan Cholesten 30 φυτικές κάψουλες + Omega 3 1000mg 30 μαλακές κάψουλες Zoom

Agan Cholesten 30 φυτικές κάψουλες + Omega 3 1000mg 30 μαλακές κάψουλες

5060406350197

Νέο προϊόν

Το συμπλήρωμα διατροφής Cholesten + Omega-3 της Agan είναι κατάλληλο για τη πρόληψη και την αντιμετώπιση της δυσλιπιδαιμίας σε άτομα με υψηλά επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων.

Η δράση του ενισχύεται από την αντιφλεγμονώδη δράση των λιπαρώ οξέων, με αποτέλεσμα την προστασία της καρδιάς και την αποφυγή σχετικών κινδύνων.

Περισσότερα

23,90 €

-2,00 €

25,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

  • Συμβάλλει στη μείωση της ολικής και της κακής LDL χοληστερόλης η οποία μεταφέρει την χοληστερόλη στους περιφερικούς ιστούς και ευθύνεται κυρίως για τη σταδιακή απόφραξη των αγγείων του οργανισμού μας.
  • Βοηθά τη μείωση των τριγλυκεριδίων.
  • Προστατεύει τη καρδιά και προλαμβάνει την αθηρωμάτωση.
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ - Agan Cholesten + Omega-3

  • Μαγιά κόκκινου ρυζιού (Red Yeast Rice): περιέχει τη δραστική ουσία monacolin-K με δράση παρόμοια με αυτή των στατινών, χωρίς όμως τις παρενέργειες τους. Μπλοκάρει την HMG-CoA reductase (που χρειάζεται το σώμα για να συνθέσει τη χοληστερόλη) και μειώνει το ποσοστό της χοληστερόλης στο αίμα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της κακής LDL χοληστερόλης.
  • Ξηρό εκχύλισμα αγκινάρας: διεγείρει την παραγωγή της χολής, αυξάνει τη χολική διαλυτότητα και καθαρίζει το ήπαρ από το συσσωρεμένο λίπος. Τα αποτελέσματα πολλών κλινικών ερευνών έδειξαν επίσης την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εκχυλισμάτων αγκινάρας στη θεραπεία των ηπατικών, των πεπτικών και χολικών δυσλειτουργιών. Η κυναρίνη, ένα από τα βασικά συστατικά της αγκινάρας, έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στον έλεγχο των λιπιδίων του αίματος (π.χ. υψηλή χοληστερίνη και τριγλυκερίδια), ενώ έχει επίσης διαπιστωθεί ότι έχει αντιοξειδωτική δράση.
  • Πολυκοζανόλη: προέρχεται από μια συγκεκριμένη ποικιλία ζαχαροκάλαμου κι έχει συγκεντρώσει μεγάλο ερευνητικό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, καθώς στοιχεία από κλινικές μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της «κακής» LDL χοληστερόλης καθώς και των τριγλυκεριδίων στο αίμα. Η πολυκοζανόλη μειώνει τη σύνθεση και παράλληλα αυξάνει τη διάσπαση ενός βασικού ενζύμου που συμμετέχει στη σύνθεση της χοληστερόλης.
  • Συνένζυμο Q10: βελτιώνει τις λειτουργιες του καρδιαγγειακού συστήματος. Παρέχει αντιοξειδωτικές και καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού καθώς συμμετέχει στην παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια.
  • Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα: με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και συμμετέχουν σε πληθώρα βιοχημικών αντιδράσεων. Επιδρούν μειώνοντας τα επίπεδά της LDL χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, και κατ’ επέκταση τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών προβλημάτων. Επιπλέον, έχουν θετική επίδραση στην αποφυγή συγκόλλησης των αιμοπεταλίων, ελαχιστοποιώντας το κίνδυνο θρόμβωσης και την εμφάνιση φλεγμονών.
  • To Agan Cholesten + Omega-3 δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, αλλεργιογόνα, ζάχαρη, GMO


ΧΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Cholesten: 1 κάψουλα την ημέρα, μετά το γεύμα.

Omega-3: 1 μαλακή κάψουλα την ημέρα, μετά το γεύμα.

21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: