Φαρμακείο>Στοματική Υγιεινή>Οδοντόκρεμες>iWhite Instant Οδοντόκρεμα 75ml & iWhite Οδοντόβουρτσα Λεύκανσης

-21% iWhite Instant Οδοντόκρεμα 75ml & iWhite Οδοντόβουρτσα Λεύκανσης Zoom

iWhite Instant Οδοντόκρεμα 75ml & iWhite Οδοντόβουρτσα Λεύκανσης

5425012532069

Νέο προϊόν

Οδοντόκρεμα με «τεχνολογία λεύκανσης τριπλής δράσης» , η οποία αφαιρεί λεκέδες και λευκαίνει σε βάθος, κατάλληλη για καθημερινή χρήση
  • Λευκαίνει τα δόντια σε βάθος
  • Αποτρέπει από τη δημιουργία λεκέδων στα δόντια
  • Αποκαθιστά το σμάλτο
  • Μοναδική λεύκανση λόγω του συστατικού PAP και των μικρο- κρυστάλλων

Περισσότερα

6,80 €

-1,80 €

8,60 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

Τεχνολογία τριπλής δράσης:

1η Δράση: Λεύκανση μέσω του ενεργού συστατικού PAP – κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Το PAP είναι ένα νέο συστατικό το οποίο λευκαίνει τα δόντια και τα καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ είναι απόλυτα ασφαλές για το σμάλτο και τα ούλα. Σύμφωνα με κλινική μελέτη διάρκειας 30 ημερών, το PAP έχει εξειδικευμένη δράση στους λεκέδες των δοντιών με αποτέλεσμα τα δόντια να γίνονται λευκότερα. Επιπλέον το PAP περιορίζει την ανάπτυξη μικροβίων στη στοματική κοιλότητα ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα ανάπτυξης πλάκας.

2η Δράση: Με μικρο- κρυστάλλους, οι οποίοι απομακρύνουν λεκέδες και κηλίδες από την επιφάνεια των δοντιών. Η οδοντόκρεμα iwhite Instant περιέχει εξειδικευμένους μικροκρυστάλλους καθαρισμού. Χάρη στον ειδικό τους σχεδιασμό, προσδίδουν έντονη λάμψη στα δόντια τα οποία ανακτούν τη φυσική τους λευκότητα.

3η Δράση : Εξειδικευμένα ενεργά πολυφωσφορικά σωματίδια τα οποία προστατεύουν τα δόντια από τη δημιουργία λεκέδων κι έχουν άμεσο αποτέλεσμα λεύκανσης. Αυτά τα, μοναδικής δράσης, σωματίδια απομακρύνουν όλα τα είδη των λεκέδων από τα δόντια γρήγορα και αποτελεσματικά αναστέλλοντας τη δημιουργία πλάκας. Τα ενεργά αυτά συστατικά προσδίδουν ένα ορατά λευκότερο αποτέλεσμα και προστατεύουν τα δόντια από την εμφάνιση πλάκας.

Η οδοντόκρεμα iWhite Instant περιέχει κι άλλα ενεργά συστατικά όπως φθόριο, το οποίο ενδυναμώνει τα δόντια. Για δόντια γερά & δυνατά που προσφέρουν ένα εκθαμβωτικά λαμπερό χαμόγελο.

ΜΕ ΔΩΡΟ

Οδοντόβουρτσα Λεύκανσης

  • Οδοντόβουρτσα που περιέχει μικρό-γυαλιστικά μόρια που ενισχύουν την δράση των υπόλοιπων προιόντων της σειράς iWhite. 
  • Απομακρύνει την οδοντική πλάκα και τους χρωματικούς λεκέδες. 
  • Αποκαθιστά την φυσική λάμψη και το λευκό χρώμα των δοντιών.

20 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: