Φαρμακείο>Περιποίηση Σώματος>Σύσφιξη & Κυτταρίτιδα>Somatoline Cosmetic Slimming Critical Areas Serum για Αδυνάτισμα Γλουτών 100ml

-23% Somatoline Cosmetic Slimming Critical Areas Serum για Αδυνάτισμα Γλουτών 100ml Zoom

Somatoline Cosmetic Slimming Critical Areas Serum για Αδυνάτισμα Γλουτών 100ml

3596490006099

Νέο προϊόν

Ορός της Somatoline Cosmetic που βοηθάει στην καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους. Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, βοηθάει την λιποδιάλυση και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των περιττών υγρών. Είναι κατάλληλος για χρήση στους γλουτούς, και λόγω της συμπυκνωμένης του μορφής, συνιστάται να εφαρμόζεται κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ.

Περισσότερα

26,80 €

-8,10 €

34,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

  • Το Slimming Critical Areas Sculpt-Serum της Somatoline Cosmetics με την ταχέως απορροφήσιμη λιποδιαλυτική σύνθεσή του, ενεργεί στο τοπικό πάχος των δύσκολων περιοχών: γοφοί, μηροί, γόνατα και μπράτσα.
  • Το Somatoline Cosmetics Slimming Critical Areas Sculpt-Serum περιέχει υψηλή συγκέντρωση ενεργών αδυνατιστικών συστατικών και φυτικών παραγώγων που προέρχονται από την καφεΐνη, καψαϊκίνη, μενθόλη και κόκκινη άλγη, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο να καταπολεμά το επίμονο πάχος για μια εντατική αδυνατιστική δράση.
  • Το Somatoline Cosmetics Slimming Critical Areas Sculpt-Serum συνιστάται σε γυναίκες με τοπικό πάχος σε δύσκολες περιοχές (γοφοί, μηροί, γόνατα και μπράτσα) που αναζητούν μια εξειδικευμένη αγωγή αδυνατίσματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά του “επίμονου” πάχους.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε μια ικανή ποσότητα Somatoline Cosmetics Slimming Critical Areas Sculpt-Serum στις προς αγωγή περιοχές 2 φορές την ημέρα, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Χάρη στο σωληνάριο με το ειδικό απλικατέρ, το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στις προς αγωγή περιοχές, προσφέροντας στοχευμένη αδυνατιστική δράση.

11 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: