Βρέφη & Παιδιά>Αξεσουάρ για Βρέφη>Θηλές>Nuk First Choice+ Θηλή Καουτσούκ Κατά Των Κολικών Μέγεθος 2 Medium 6+ μηνών

Nuk First Choice+ Θηλή Καουτσούκ Κατά Των Κολικών Μέγεθος 2 Medium Zoom

Nuk First Choice+ Θηλή Καουτσούκ Κατά Των Κολικών Μέγεθος 2 Medium 6+ μηνών

4008600228950

Νέο προϊόν

Η NUK First Choice αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των καταναλωτών στα μπιμπερό που είναι σχεδιασμένα με βάση τον μητρικό θηλασμό.

Περισσότερα

1,80 €

Πληροφορίες

Nuk First Choice+ Θηλή Καουτσούκ Κατά Των Κολικών Μέγεθος 2 Medium
Θηλή από καουτσούκ
Για φυσική αίσθηση θηλασμού 
Με το ορθοδοντικό σχήμα NUK
Από 6+μηνών
Τρύπα Τροφής Medium (=για παχύρρευστα υγρά)
NUK First Choice+ Latex: Η πιο απαλή θηλή από τη NUK – για φυσική αίσθηση.

Η NUK First Choice αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των καταναλωτών στα μπιμπερό που είναι σχεδιασμένα με βάση τον μητρικό θηλασμό. Με την θηλή NUK First Choice+ μπορέσαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στον φυσικό τρόπο διατροφής, με σκοπό την υγιή ανάπτυξη της παιδικής γνάθου και προσομοιάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την αίσθηση θηλασμού από το μητρικό στήθος.

Φυσικό σχήμα, προσαρμοσμένο στη γνάθο
Το ειδικό σχήμα της θηλής NUK βασίζεται στο σχήμα που προσλαμβάνει η μητρική θηλή όταν το μωρό θηλάζει. Παρέχει τον απαραίτητο χώρο στην γλώσσα και στη σιαγόνα του μωρού σας, για να γίνονται οι φυσικές κινήσεις θηλασμού με ευκολία.

Απαλή σαν το μητρικό στήθος
Με την νέα απαλή περιοχή (Softzone) που διαθέτει, η θηλή απο καουτσούκ προσαρμόζεται στον ουρανίσκο ακόμα καλύτερα – για φυσική αίσθηση θηλασμού

Προλαμβάνει τους κολικούς
Το βελτιωμένο σύστημα πρόληψης κολικών (Anti-Colic Air System) επιτρέπει την φυσική ροή τροφής, έτσι ώστε το μωρό σας να πίνει άνετα και χαλαρά, χωρίς να καταπίνει αέρα.

Κλινικά αποδεδειγμένη
Το ιδιαίτερα φυσικό της σχήμα κάνει την θηλή NUK ιδιαίτερα αγαπητή στα θηλάζοντα βρέφη. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι ιδανική για βρέφη που συνδυάζουν την διατροφή από μπιμπερό με τον μητρικό θηλασμό.
( Παιδιατρική μελέτη Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. Περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση http://en.nuk.de/all_about_nuk/studies/)

2 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: