Συμπληρώματα Διατροφής>Βιταμίνες>Βιταμίνες Εγκυμοσύνης>Italfarmaco Iofolen 30 κάψουλες

Italfarmaco Iofolen 30 κάψουλες Zoom

Italfarmaco Iofolen 30 κάψουλες

8024790271008

Νέο προϊόν

Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη σύνθεση για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, που περιέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται η μητέρα και το μωρό της.

Περισσότερα

14,00 €

-1,95 €

15,95 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • Φυλλικό οξύ: είναι απαραίτητο για τη διαδικασία του διαχωρισμού και πολλαπλασιασμού των κυττάρων
  • Βιταμίνη 12: συμμετέχει στη διαδικασία του διαχωρισμού των κυττάρων μαζί με το φυλλικό οξύ
  • Ω3 λιπαρά οξέα: συμβάλλει στο σχηματισμό των ιστών του εγκεφάλου, του κεντρικού νευρικού συστήματος και των οφθαλμών του εμβρύου στη μήτρα. Επιπλέον η λήψη του DHA στην εγκυμοσύνη συντελεί και σε μεγαλύτερο βάρος γέννησης του νεογνού, μικρότερο κίνδυνο πρόωρου τοκετού και πρόληψη μελλοντικών αλλεργιών για το βρέφος, ενώ η λήψη των Ω3 λιπαρών οξέων ωφελεί και την ίδια την εγκυμονούσα μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης επιλόχειας κατάθλιψης
  • Ιώδιο: συμβάλλει στην παραγωγή των θυρεοειδικών ορμονών, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος του εμβρύου και για τη μετέπειτα νοητική ανάπτυξη του παιδιού
  • Βιταμίνη D: είναι απαραίτητη για τη σωστή απορρόφηση του ασβεστίου, ενώ τα επαρκή της επίπεδα στη μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητα για το μωρό, τόσο κατά το εμβρυικό στάδιο όσο και για τη μετέπειτα ανάπτυξή του.

Δεν περιέχει:
Ζάχαρη και γλουτένη.

Λόγω των συστατικών που περιέχει (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και Ω-3 λιπαρά οξέα), είναι κατάλληλο για χρήση και σε περιπτώσεις που η διατροφή δεν είναι ισορροπημένη, όπως κατά τη διάρκεια κάποιας δίαιτας ή όταν οι διατροφικές ανάγκες είναι αυξημένες.

ΧΡΗΣΗ-ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Συνιστώμενη ημερήσια δόση: Λαμβάνετε μία κάψουλα ITF Iofolen την ημέρα μαζί με ένα ποτήρι νερό. Το ITF Iofolen μπορεί να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας. Συνιστάται η χρήση του συμπληρώματος διατροφής από τη στιγμή που θα προγραμματιστεί η εγκυμοσύνη, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

6 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: