Γυναίκα>Περιποίηση Προσώπου>Χείλη>Target Pharma Hydrovit Eye & Lip Care Cream 20ml

-20% Target Pharma Hydrovit Eye & Lip Care Cream 20ml Zoom

Target Pharma Hydrovit Eye & Lip Care Cream 20ml

5203957350548

Νέο προϊόν

Η Εye & Lip Care Cream της Hydrovit, είναι μια καθημερινή κρέμα, με ιδιαίτερα εμπλουτισμένη και ενισχυμένη σύσταση, για τη φροντίδα τns ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια, τα χείλη και το μεσόφρυδο.

Περισσότερα

12,80 €

-3,30 €

16,10 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

  • Στην πλούσια σύσταση της Hydrovit Eye & Lip Care Cream, ένα από τα κυρίαρχα συστατικά είναι το Υαλουρονικό Οξύ που απαλύνει τις ρυτίδες και καθυστερεί την εμφάνι­ση νέων, διεγείροντας τους ιστούς συγκράτησης του δέρματος και διατηρώντας τoυς ελαστικούς και ανθεκτικούς.
  • Επιπλέον, το εκχύλισμα Centella Asiatica, το Υδρολυμένο Κολλαγόνο και η Βιταμίνη C με τα Κεραμίδια, διεγείρουν τη βιοσύνθε­ση του κολλαγόνου μέοα από τους ινοβλάστες του δέρματος και βοη­θούν στη σταδιακή μείωση των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων.
  • Η Hydrovit Eye & Lip Care Cream χάρη στη Βιταμίνη Ε, την a-Bisabolol, την D-Panthenol και το έλαιο Ελιάς προσφέρει ενυδατικές, μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες οι οποίες ενισχύονται με το εκχύλισμα Ροδιού, πλούσιο σε ταννίνες, ανθοκυανίνες, βιταμίνες (A, C, Ε) και ιχνοστοιχεία.
  • Δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα.
  • Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη. 

ΧΡΗΣΗ

Χρησιμοποιείται την Hydrovit Eye & Lip Care Cream πρωί ή / και βράδυ.

Εφαρμόστε στις περιοχές γύρω από τα μάτια, τα χείλη και το μεσόφρυδο κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: