Βρέφη & Παιδιά>Φροντίδα Μωρού>Αλλαγή Πάνας>Bayer Bepanthol Αλοιφή για Σύγκαμα μωρού 100gr

Bayer Bepanthol Αλοιφή για Σύγκαμα μωρού 100gr Zoom

Bayer Bepanthol Αλοιφή για Σύγκαμα μωρού 100gr

5200309855096

Νέο προϊόν

Το Bepanthol® Balm σύγκαμα μωρού είναι γνωστό και δοκιμασμένο για πολλά χρόνια. Προσφέρει στο μωρό σας καθημερινή προστασία από συγκάματα (από τη χρήση της πάνας).

Περισσότερα

10,50 €

Πληροφορίες

Bayer Bepanthol Αλοιφή για Σύγκαμα μωρού 100gr

Το Bepanthol® Balm σύγκαμα μωρού είναι γνωστό και δοκιμασμένο για πολλά χρόνια. Προσφέρει στο μωρό σας καθημερινή προστασία από συγκάματα (από τη χρήση της πάνας). Η ειδική σύνθεσή του και η απουσία συντηρητικών, χρωστικών και αρώματος καθιστούν το Bepanthol® Balm κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Το Bepanthol® Balm είναι φιλικό για το δέρμα του μωρού, ακόμη και αυτού των πρόωρων νεογνών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Το Bepanthol® Balm για τα μωρά περιέχει 5% προβιταμίνη B5 και προσφέρει διπλή προστασία στα συγκάματα, καθώς υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος και παράλληλα το ενυδατώνει αποτελεσματικά, αυξάνοντας έτσι την άμυνα του δέρματος κατά του συγκάματος. Το Bepanthol® Balm δημιουργεί ένα διαφανές στρώμα, που επιτρέπει στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού να αναπνέει.

Κλινικά Ελεγμένο.

Το Bepanthol® Balm σύγκαμα μωρού είναι κατάλληλο και για τη μαμά, καθώς διατηρεί την ευαίσθητη περιοχή της θηλής του μαστού, που ταλαιπωρείται κατά την περίοδο του θηλασμού, απαλή. Οι μητέρες θα πρέπει να απομακρύνουν τα υπολείμματα πριν από το θηλασμό.
Το Bepanthol® Balm σύγκαμα μωρού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε αλλαγή πάνας.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

11 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: