Καλοκαίρι>Αντιηλιακά Σώματος>Carroten Intensive Tanning Αδιάβροχο Gel Μαυρίσματος για το Σώμα 150ml

Carroten Intensive Tanning Αδιάβροχο Gel Μαυρίσματος για το Σώμα 150ml Zoom

Carroten Intensive Tanning Αδιάβροχο Gel Μαυρίσματος για το Σώμα 150ml

5201314180333

Νέο προϊόν

Gel μαυρίσματος της Carroten, το οποίο προορίζεται για το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση.

Περισσότερα

10,90 €

Πληροφορίες

Προσδίδει μοναδικό και ταχύ αποτέλεσμα, χάρη στον ειδικά μελετημένο συνδυασμό πλούσιων λαδιών μαυρίσματος. Παράλληλα, βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, προστατεύοντάς τη από το ξεφλούδισμα, με το λάδι σουσαμιού και το εκχύλισμα καλέντουλας. 150ml

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ : Προηγμένο σύστημα έντονου μαυρίσματος (Infinite Tan System: Carrot + Coconut Oils), που προσφέρει βαθύ και λαμπερό χρώμα στην επιδερμίδα.

Oδηγίες Χρήσης : Εφαρμόστε ομοιόμορφα άφθονη ποσότητα σε όλο το σώμα και επαναλάβετε τακτικά, ειδικά μετά το κολύμπι, το σκούπισμα και την εφίδρωση. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες (10π.μ – 4 μ.μ). Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ακόμη και με τη χρήση αντηλιακού, αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Το προϊόν δεν περιέχει αντηλιακά φίλτρα και συνεπώς δεν προστατεύει από τη UV ακτινοβολία. Το προϊόν περιέχει συστατικά που θα μπορούσαν να βάψουν τα υφάσματα.


29 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: