Γυναίκα>Μακιγιάζ - Χρώμα>Concealer>Korres Concealer Άγριο Τριαντάφυλλο WRC4 1.5ml

-35% Korres Concealer Άγριο Τριαντάφυλλο WRC4 1.5ml Zoom

Korres Concealer Άγριο Τριαντάφυλλο WRC4 1.5ml

5203069025563

Νέο προϊόν

  • Concealer για την πλήρη κάλυψη των ατελειών γύρω από τα μάτια.
  • Με Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνες C και E που ενυδατώνουν και προσφέρουν λάμψη και αντιοξειδωτική προστασία.
  • Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. 

Περισσότερα

9,10 €

-4,90 €

14,00 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Χάρη στην ασυναγώνιστη ομορφιά και το θεσπέσιο άρωμά του, το τριαντάφυλλο, από τ’ αρχαία ήδη χρόνια, βαφτίστηκε ‘βασιλιάς των λουλουδιών’ και θεωρήθηκε σύμβολο του έρωτα και της χαρμοσύνης. Από τα πολυάριθμα είδη αγριοτριανταφυλλιάς που συναντάμε στη χώρα μας ένα από τα πιο σημαντικά είναι το θαμνώδες Rosa canina, με άνθη λευκά ή ρόδινα και καρπούς περιζήτητους, καθώς είναι ιδιαίτερα πλούσιοι σε βιταμίνη C και καροτινοειδή.

Το έλαιο από τριαντάφυλλο είναι πλούσιο σε λινολεϊκό και λινολενικό οξύ, κάτι που του προσδίδει σημαντικές αναπλαστικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα. Συντελεί στην αναδόμηση των κυττάρων, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας.

Ο καρπός της αγριοτριανταφυλλιάς είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C, εμφανίζοντας σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας, ενώ συγχρόνως βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης, προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα και απλώστε ταμπονάροντας απαλά.

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: