Φαρμακείο>Πρώτες Βοήθειες>Μυϊκοί Πόνοι>Έμπλαστρα>Euromed Eblagel Cold Blaster 2τμχ

-26% Euromed Eblagel Cold Blaster 2τμχ Zoom

Euromed Eblagel Cold Blaster 2τμχ

4893563007311

Νέο προϊόν

Φυσικά κρύα αυτοκόλλητα έμπλαστρα σε μορφή γέλης (gel), που συμβάλλουν στην γρήγορη ανακούφιση του πόνου. Μέσω της σταθερής απελευθέρωσης των συστατικών και έχοντας παράλληλα ισχυρή αναλγητική δράση και με την άμεση δροσιστική αίσθηση, παρέχουν ανακούφιση για 6 ώρες περίπου.

Περισσότερα

3,80 €

-1,35 €

5,15 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Social

Πληροφορίες

Euromed Eblagel Cold Blaster 2τμχ

Φυσικά κρύα αυτοκόλλητα έμπλαστρα σε μορφή γέλης (gel), που συμβάλλουν στην γρήγορη ανακούφιση του πόνου. Μέσω της σταθερής απελευθέρωσης των συστατικών και έχοντας παράλληλα ισχυρή αναλγητική δράση και με την άμεση δροσιστική αίσθηση, παρέχουν ανακούφιση για 6 ώρες περίπου. Σε περιπτώσεις καταγμάτων, θλάσεων, διαστρεμμάτων, δυσκαμψίας και πρηξιμάτων είναι ευεγερτική η χρησιμοποίηση για τις πρώτες 36-48 ώρες κρύων εμπλάστρων και στη συνέχεια συνίσταται η τοποθέτηση ζεστών εμπλάστρων στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα.

Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις:

 • οσφυαλγίας
 • καταγμάτων
 • θλάσεων
 • διαστρεμμάτων – μωλώπων
 • μυικών πόνων
 • δυσκαμψίας
 • ανακούφισης από πρήξιμο

Πλεονεκτήματα της σειράς Eblagel

 1. Παρέχει άμεση ανακούφιση από τον πόνο λόγω των συστατικών που περιέχει.
 2. Γιατί είναι το μοναδικό που κυκλοφορεί σε μορφή κρύου και σε μορφή ζεστού εμπλάστρου, με αποτέλεσμα η ανακούφιση από τον πόνο να γίνεται ολοκληρωμένα και άμεσα (κρύο έμπλαστρο για τις πρώτες 36-48 ώρες και στην συνέχεια ζεστό έμπλαστρο).
 3. Δεν προκαλεί παρενέργειες.
 4. Κυκλοφορεί με επιπλέον επικολλητικό επίθεμα, που βοηθάει στη συγκράτηση του εμπλάστρου για το διάστημα που διαρκεί η δράση του και στη συνέχεια αποκολλάται εύκολα χωρίς να πονά και χωρίς να αφήνει ίχνη.
 5. Διατίθεται σε ειδική αλουμινένια συσκευασία, επανακολούμενη, με αποτέλεσμα να μπορείτε να χρησιμοποιείται το επόμενο έμπλαστρο όποτε επιθυμείτε χωρίς να χάνει την αποτελεσματικότητά του.

3 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: