Φαρμακείο>Περιποίηση Μαλλιών>Σαμπουάν>Τριχόπτωση>Για τη Γυναίκα>Frezyderm Hair Force Shampoo Women 200ml

-30% Frezyderm Hair Force Shampoo Women 200ml Zoom

Frezyderm Hair Force Shampoo Women 200ml

5202888105012

Νέο προϊόν

Τριχοτονωτικό σαμπουάν με ειδική σύνθεση για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τη γυναικεία τριχόπτωση. Αντιμετωπίζει τόσο την εποχική όσο και τη χρόνια αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας, προστασία από τη φθορά και αναδόμηση του περιτρίχιου.

Περισσότερα

12,20 €

-5,30 €

17,50 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

Κατάλληλο για:
  • Αλωπεκία λόγω ελξης
  • Χρόνια ορμονοεξαρτώμενη τριχόπτωση
  • Εποχική αντιδραστική τριχόπτωση
  • Αδύναμα μαλλιά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Βιοτίνη, Τριπεπτιδίο, Απιγενίνη, Ολεανολικό Οξύ: Αντιμετώπιση τριχόπτωσης, ενδυνάμωση θυλάκων, ισχυροποίηση αγκιστρώματος της ρίζας στο δέρμα, καταπολέμηση γήρανσης και ατροφίας της ρίζας, ενίσχυση ανάπτυξης τρίχας
DG4P04 (Ενεργό συστατικό προερχόμενο από το πλαγκτόν Artemia Salina): Ενίσχυση τριχοφυϊας, αντιφλεγμονώδης δράση, ενεργοποίηση κυτταρικής προστασίας έναντι UVR και ηλιακών βλαβών
Κεραμίδια, εκχύλισμα Ηλίανθου: Προστασία από τη φθορά

ΧΡΗΣΗ
3 φορές την εβδομάδα επί 4 μήνες τουλάχιστον.
Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα με λίγο νερό και εφαρμόστε με ελαφρύ μασάζ να κάνει αφρό, αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά, καλή έκπλυση. Επαναλάβετε ακόμη μια φορά.
Για τη σωστή και αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης απαιτείται ένας συνδυασμός εξειδικευμένων προϊόντων και όχι μόνο ένα σαμπουάν, που παραμένουν για αρκετό διάστημα στο τριχωτό και δρουν αποτελεσματικά.

Συνδυαστική αγωγή με Hair Force Monodose Day / Night ή Hair Force Lotion.

Tip: 

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: