Φαρμακείο>Περιποίηση Μαλλιών>Σαμπουάν>Τριχόπτωση>Για τον Άνδρα>Pharmex Helenvita Anti Hair Loss Tonic Men Shampoo 200ml

-18% Pharmex Helenvita Anti Hair Loss Tonic Women Shampoo 200ml Zoom

Pharmex Helenvita Anti Hair Loss Tonic Men Shampoo 200ml

5213000522372

Νέο προϊόν

Το τονωτικό σαμπουάν Anti Hair Loss Tonic Men Shampoo της Helenvita είναι ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες, που καθαρίζει ενδελεχώς το τριχωτό της κεφαλής, περιορίζει την τριχόπτωση και δυναμώνει τα μαλλιά.

ΔΕΡΜΤΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ.

Περισσότερα

7,60 €

-1,65 €

9,25 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • Auxina Tricogena: φυσικό συστατικό με καθορισμένη και σαφή δράση επί του ζωτικής σημασίας φυσιολογικού κύκλου ανάπτυξης των μαλλιών (αναγενή, καταγενή και τελογενή φάση), ενισχύει την τροφοδότηση της τρίχας με πολύτιμα συστατικά και έχει σαν αποτέλεσμα τη διέγερση της ανάπτυξης των φυσιολογικών μαλλιών. Αποτελείται από παραδοσιακά και εγνωσμένης αξίας εκχυλίσματα όπως Tussilago Farfara, βήχιο και χαμολεύκη, αγριαψιθιά και κιγχόνη. 
  • Redensyl: καινοτόμα, καταχωρημένη πατέντα. Μείγμα τεσσάρων μορίων που υποστηρίζει την ανάπτυξη των μαλλιών και περιορίζει την τριχόπτωση. 
  • Καφείνη.
ΧΡΗΣΗ
Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα Helenvita Anti Hair Loss Tonic Men Shampoo στο τριχωτό της κεφαλής, απλώστε το σαμπουάν με τις άκρες των δακτύλων και μετά ξεπλύντε με νερό.
Επαναλάβετε την διαδικασία αφήνοντας το σαμπουάν να δράσει για 3', ενώ παράλληλα κάνετε ελαφρύ μασάζ και μετά ξεπλύντε οριστικά.

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: