Συμπληρώματα Διατροφής>Ειδικά Συμπληρώματα>Καταπολέμηση στρες - αϋπνίας>Now Foods Rhodiola 60 φυτικές κάψουλες

-60% Now Foods Rhodiola 60 φυτικές κάψουλες Zoom

Now Foods Rhodiola 60 φυτικές κάψουλες

733739047540

Νέο προϊόν

Η Rhodiola της NOW προσφέρει εγγυημένα την υψηλότερη δραστικότητα της Rhodiola rosea που υπάρχει.
  • Κατάλληλο για όσους βιώνουν αίσθημα ανησυχίας, λόγω έντονης πνευματικής εργασίας, σε αθλητές με έντονη φυσική δραστηριότητα 
  • Όσοι κάνουν δίαιτα, έχει λιποδιαλυτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
  • Eίναι ένα άριστο αφροδισιακό προϊόν 
  • Aυξάνει την αντίσταση στο σωματικό και ψυχολογικό στρες.

Περισσότερα

23,55 €

-35,35 €

58,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Social

Πληροφορίες

Η Rhodiola (Rhodiola rosea) ή Golden root ή Ρόδιος ρίζα, είναι ένα βότανο που φύεται στις αρκτικές και αλπικές περιοχές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής, ενώ χρησιμοποιείται παραδοσιακά από πολλούς πολιτισμούς ως τονωτικό.
Το βότανο Rhodiola είναι γενικά γνωστό ως «προσαρμογόνο» και ως τέτοιο  βοτανικό σκεύασμα, αυξάνει την ικανότητα του οργανισμού να προσαρμόζεται σε στρεσογόνες συνθήκες. Έχει ισχυρές αντιμεταλλακτικές ιδιότητες, ενώ συμβάλλει στην τόνωση του οργανισμού. Σύμφωνα με πολυετείς έρευνες, το μόνο προϊόν Rhodiola που έχει δοκιμαστεί κλινικά και είναι αποδεδειγμένα ασφαλές για την υγεία του ανθρώπου, είναι το εκχύλισμα από τη ρίζα Rhodiola rosea, με ποσοστό συγκέντρωσης 3% σε περιεκτικότητα rosavin και 1% σε salidroside.
Το εκχύλισμα Rhodiola διεγείρει το νευρικό σύστημα, μειώνει τα συμπτώματα κατάθλιψης και κόπωσης, βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη, χωρίς να επηρεάζει τις κανονικές λειτουργίες του οργανισμού.

Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, άμιλο, μαγιά, γαλακτοκομικά, καλαμπόκι, αυγά, σιτάρι, αρώματα, συντηρητικά. 

ΧΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ : 1 κάψουλα, 1-2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση με το φαγητό.Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

10 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: