Γυναίκα>Ευαίσθητη Περιοχή>Καθαρισμός>Lactacyd Intimate Lotion & Intimate Wipes Σετ Περιποίησης για Ευαίσθητες Επιδερμίδες

Lactacyd Intimate Lotion & Intimate Wipes Σετ Περιποίησης για Ευαίσθητες Επιδερμίδες Zoom

Lactacyd Intimate Lotion & Intimate Wipes Σετ Περιποίησης για Ευαίσθητες Επιδερμίδες

5206469009232

Νέο προϊόν

Το σετ περιλαμβάνει: Καθημερινή Λοσιόν για την Υγιεινή της Ευαίσθητης Περιοχής 300ml & Δώρο Intimate Wipes Υγρά Μαντηλάκια Καθαρισμού 15τμχ.

  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Κατάλληλο και κατά τη διάρκεια της εμμηνορυσίας. 
  • Με διακριτικό άρωμα.

Περισσότερα

5,60 €

Πληροφορίες

Το Lactacyd Classic Intimate Washing Lotion​ είναι απαλό υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή για καθημερινή χρήση.

Σέβεται τη φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής.

  • Όλα τα προϊόντα της σειράς Lactacyd έχουν ως βάση το βιολογικό γαλακτικό οξύ, το οποίο είναι συστατικό της επιδερμίδας και προστατεύει από την ξηρότητα και τους ερεθισμούς.
  • Επιπλέον, περιέχει γαλακτοορό, πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτεΐνες που αναζωογονούν και ανακουφίζουν την επιδερμίδα χαρίζοντας καθημερινά μια ανεπανάληπτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

 

ΜΕ ΔΩΡΟ

 

Intimates Wipes - Μαντηλάκια καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής (15 μαντηλάκια)

Τα μαντηλάκια Intimates Wipes της Lactacyd είναι εμποτισμένα με φυσικό L-γαλακτικό οξύ που σέβεται τη φυσική ισορροπία και την προστασία της ευαίσθητης περιοχής σας. 

Περιέχουν επίσης αλλαντοΐνη, γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες.

Πρακτικά, απαλά και ήπια τα μαντηλάκια καθαρισμού Lactacyd Intimates Wipes μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, κάθε μέρα για φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση.

 

  • Γυναικολογικά ελεγμένο. 
  • Υποαλλεργική σύνθεση.

20 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: