Γυναίκα>Περιποίηση Προσώπου>Αντιγήρανση>Κρέμες Προσώπου>Clinea Reset N' Glow Refill Sorbet Κρέμα Προσώπου για Αντιγήρανση & Λάμψη 50ml

-20% Clinea Reset N' Glow Refill Sorbet Κρέμα Προσώπου  για Αντιγήρανση & Λάμψη 50ml Zoom

Clinea Reset N' Glow Refill Sorbet Κρέμα Προσώπου για Αντιγήρανση & Λάμψη 50ml

5201314168256

Νέο προϊόν

Gel προσώπου ημέρας της εταιρείας Clinea με χρώμα για ελαφριά κάλυψη, απαλύνοντας τις ατέλειας και την ερυθρότητα,. Προσφέρει λάμψη για πιο υγιές αποτέλεσμα.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.
  • Δερματολογικά ελεγμένη.
  • Σχεδιασμένη για να ξαναγεμίζει με ανταλλακτική κάψουλα.
  • 94% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Περισσότερα

19,20 €

-4,70 €

23,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Gel-κρέμα ενίσχυσης λάμψης με χρώμα. Με 4% ισχυρό σύμπλοκο Νιασιναμίδης και Ginger επαναφέρει της νεανική όψη επιδερμίδας σου. Το ελαφρύ της χρώμα χαρίζει στο δέρμα σου έναν υγιή τόνο.

Σύμπλοκο 4 Balance Boosters :

Γνώρισε το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance boosters που πρωταγωνιστεί σε όλα τα προϊόντα Clinéa. Το μυστικό της αποτελεσματικότητας του βρίσκεται στην συνεργατική δράση των συστατικών που το αποτελούν: Βιο ινουλίνη, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και εκχύλισμα κομπούχας, που συμβάλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος (μικροβίωμα, pH, δερματικός φραγμός & κυτταρική επικοινωνία) και χαρίζουν υγιή και αναζωογονημένη όψη.


4% σύμπλοκο νιασιναμίδης  :

Αυτό το πανίσχυρο 4% σύμπλοκο Νιασιναμίδης, βοηθά στην εξισορρόπηση του ανομοιόμορφου τόνου, βελτιώνει την ελαστικότητα με αποτέλεσμα το δέρμα σου να συντονίζεται σε ένα πιο φωτεινό και απαλλαγμένο από ρυτίδες vibe.


Τζίντζερ :

Συνδυάζει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην αποκατάσταση της νεανικής όψης του δέρματος.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: