Συμπληρώματα Διατροφής>Μέταλλα - Ιχνοστοιχεία>Now Foods Selenium 100mcg 100 ταμπλέτες

-57% Now Foods Selenium 100mcg 100 ταμπλέτες Zoom

Now Foods Selenium 100mcg 100 ταμπλέτες

733739014801

Νέο προϊόν

Το σελήνιο είναι ένα ουσιώδες ιχνοστοιχείο, απαραίτητο για τον σχηματισμό του αντιοξειδωτικού ενζύμου glutathione perioxidase (γλουταθειόνης υπεροξειδάσης), ενός σημαντικού ενζύμου, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που σταματά την οξείδωση των λιπών, ιδιαίτερα της κακής (LDL) χοληστερόλης.

Περισσότερα

8,10 €

-10,80 €

18,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

  • Το σελήνιο είναι, επίσης, συνδεδεμένο με το θειικό αμινοξύ methionine (μεθειονίνη), σε μία φυσική μορφή, όπως συναντάται και στην καθημερινή διατροφή.
  • Ενσωματώνεται στο σώμα σε έναν μεγάλο αριθμό ζωτικών πρωτεϊνών που ονομάζονται σεληνοπρωτεΐνες.
  • Οι σεληνοπρωτεΐνες μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη, επειδή συμμετέχουν στην παραγωγή της τεστοστερόνης, μίας ορμόνης που αποτελεί σημαντικό ρυθμιστή, τόσο της φυσιολογικής όσο και της μη φυσιολογικής ανάπτυξής του. Επίσης, οι πρωτεΐνες αυτές βοηθούν στη ρύθμιση της λειτουργίας του θυρεοειδούς και παίζουν σημαντικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα.  
  • Το σελήνιο μειώνει την πιθανότητα καρδιακών και εγκεφαλικών επεισοδίων, χάρη στις προληπτικές του κυρίως δυνατότητες.
  • Η ισχυρή αντιοξειδωτική του ιδιότητα, σε συνεργία με την βιταμίνη Ε, ενισχύει τον θυρεοειδή, το πάγκρεας, το ήπαρ και το ανοσοποιητικό.
  • Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στους αθλητές, αφού προστατεύει από μυϊκά προβλήματα που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, οι οποίες εμφανίζονται μετά από έντονη άσκηση.

Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, άμιλο, μαγιά, γαλακτοκομικά, καλαμπόκι, αυγά, σιτάρι, αρώματα, συντηρητικά. 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

18 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: