Συμπληρώματα Διατροφής>Μέταλλα - Ιχνοστοιχεία>Now Foods Magnesium Citrate 200mg 100 ταμπλέτες

Now Foods Magnesium Citrate 200mg 100 ταμπλέτες Zoom

Now Foods Magnesium Citrate 200mg 100 ταμπλέτες

733739012906

Νέο προϊόν

  • Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο που είναι σημαντικό για την παραγωγή ενέργειας και το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών, τη μετάδοση του νευρικού παλμού και την ενίσχυση της οστικής μάζας.
  • Ιδανικό για την περίοδο, εμμηνόπαυση, διαταραχές ύπνου, ισορροπία ηλεκτρολυτών, νευρομυϊκή λειτουργία και κράμπες.

Περισσότερα

Εκτός αποθέματος

19,50 €

Πληροφορίες

  • Tο Μαγνήσιο είναι ένα διατροφικό στοιχείο απαραίτητο σε περισσότερο από 300 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα και είναι πρωταρχικής σημασίας σε έναν αριθμό από σημαντικές σωματικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής των υδατανθράκων και της πρωτεΐνης σε ΑΤΠ (μορφή ενέργειας των κυττάρων), ενεργοποιώντας την βιταμίνη D και χαλαρώνοντας τους μύες.
  • Το Μαγνήσιο ευρίσκεται σε ποσοστό που ξεπερνά το 60% μέσα στα ενεργειακά εργοστάσια του κάθε κυττάρου (τα μιτοχόνδρια) και σε μεγάλο βαθμό η παραγωγή ενέργειας των κυττάρων μας εξαρτάται από αυτό.
  • Το σώμα μας περιέχει περίπου 25 γραμμάρια Μαγνησίου, τα 2/3 των οποίων βρίσκονται αποθηκευμένα στα οστά και το 1/3 στους άλλους ιστούς.
  • Το 60% του μαγνησίου βρίσκεται στα οστά όπου παίζει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του ασβεστίου.
  • Tο μαγνήσιο διατηρεί τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών σε ισορροπία, προάγει υγιή νευρομϋική λειτουργία και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, αφού πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι ομάδες ασθενών που έπασχαν από έντονη αϋπνία είχαν σημαντικά μειωμένα επίπεδα μαγνησίου.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 Ταμπλέτα παρέχει:Magnesium (as Magnesium Citrate):200mg.Άλλα Συστατικά: White Rice Flour, Gelatin (capsule) and Magnesium Stearate.

ΧΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Μία κάψουλα μαζί ή ανάμεσα στα γεύματα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: