Γυναίκα>Περιποίηση Προσώπου>Foltene Eyelash & Eyebrow Treatment & Eye Massager

Foltene Eyelash & Eyebrow Treatment & Eye Massager

5206892200602

Νέο προϊόν

ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Eyelash & Eyebrow Treatment - Ενδυνάμωση (6,5ml) / Για αδύναμα φρύδια & βλεφαρίδες

 

ΜΕ ΔΩΡΟ 

 

Eye Massager για την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας στην περιοχή των ματιών

Περισσότερα

18,00 €

Πληροφορίες

Το Eyelash & Eyebrow Treatment της Foltene Pharma είναι ένα εξειδικευμένο προιόν ενδυνάμωσης για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Αποκλειστικά ενεργά συστατικά Tricalgoxyl και Tricosaccaride και LPD Eyelasher: διεγείρουν και τονώνουν τη φυσική αναγέννηση της τρίχας, ενώ δυναμώνει τις λεπτές και αδύναμες βλεφαρίδες αποκαθιστώντας τη φυσική τους ομορφιά.
  • DN-Age: επαναστατικό συστατικό που παρέχει προστασία από την πρόωρη γήρανση και το Blue Light στις βλεφαρίδες και στα φρύδια.
  • Κατάλληλη και για χρήση με φακούς επαφής.
  • Δεν περιέχει σιλικόνες, παράγωγα πετρελαίου, παραφίνες. 
  • Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. 


ΧΡΗΣΗ

Βλεφαρίδες: εφαρμόστε το Foltene Pharma Eyelash & Eyebrow Treatment το πρωί πριν το μακιγιάζ και το βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ (πάντα σε κααθρές και στεγνές βλεφαρίδες), ώστε να επωφεληθείτε από την δράση των θρεπτικών συστατικών κατά την διάρκεια του ύπνου. Εφαρόμστε σε όλο το μήκος των πάνω και κάτω βλεφαρίδων με το ειδικό βουρτσάκι ειδικά σχεδιασμένο για τις βλεφαρίδες. Το προιόν μπορεί να εφαρμοστεί και πριν την χρήση μάσκαρας. 

Φρύδια: εφαρμόστε το Foltene Pharma Eyelash & Eyebrow Treatment ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία συνεχίζοντας προς τα έξω., σαν να σχηματίζεται τα φρύδια σας. Η διαφανής σύνθεσή του είναι φρέσκια και ελαφριά, στιλιζάροντας τα φρύδια χωρίς να κολλάει. Εφαρμόστε το προιόν πριν το μακιγιάζ και μετά το ντεμακιγιάζ, πάντα σε κααθρά και στεγνά φρύδια. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. 

 

ΜΕ ΔΩΡΟ

Eye Massager για την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας στην περιοχή των ματιών 

2 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: