Χειμώνας>Βιολογικά Σιρόπια>Frezyderm Cough Syrup Adults Σιρόπι & Nazal Cleaner Moist για Παραγωγικό Βήχα χωρίς Γλουτένη 30ml 182gr

Frezyderm Cough Syrup Adults Σιρόπι & Nazal Cleaner Moist για Παραγωγικό Βήχα χωρίς Γλουτένη 30ml 182gr Zoom

Frezyderm Cough Syrup Adults Σιρόπι & Nazal Cleaner Moist για Παραγωγικό Βήχα χωρίς Γλουτένη 30ml 182gr

5202888231032

Νέο προϊόν

  • Σιρόπι για τον βήχα Cough Syrup Adults με γεύση μέλι, λεμόνι και ευκάλυπτο, ανακουφίζει από τον ξηρό και παραγωγικό βήχα με μέλι και δραστικά συστατικά. 100% φυσικής προέλευσης.
  • Nazal Cleaner Moist, ένα αλατούχο διάλυμα με Άνθος Αλατιού Μεσολογγίου, Υαλουρονικό οξύ, Ενεργή Αλόη, Χαμομήλι & Ξυλιτόλη, καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα, ενυδατώνει & καταπραΰνει το ερεθισμένο ρινικό επιθήλιο.

Περισσότερα

12,60 €

Πληροφορίες

COUGH SYRUP ADULTS Σιρόπι για τον βήχα

Με γεύση μέλι, λεμόνι και ευκάλυπτο   Χωρίς Γλουτένη, Λακτόζη, Aλκοόλη  

Σιρόπι για ενήλικες για την ανακούφιση από τον ξηρό και παραγωγικό βήχα με μέλι και δραστικά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης

  • Καταπραΰνει τον ερεθισμένο λαιμό σαν βάλσαμο
  • Προστατεύει το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα
  • Ενεργοποιεί την εύκολη απόχρεμψη

Επί ξηρού βήχα: τα δραστικά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης σχηματίζουν ένα προστατευτικό φιλμ στον βλεννογόνου ενώ επί παραγωγικού βήχα: το δραστικό μείγμα φυτικών εκχυλισμάτων ενυδατώνει και ρευστοποιεί τη βλέννα.

NAZAL CLEANER MOIST Ρινικό Σπρέι για Ξηρότητα Μύτης

Spray καθαρισμού της ρινικής κοιλότητας που ενυδατώνει άμεσα τον βλεννογόνο της μύτης και καταπραΰνει το ρινικό επιθήλιο. Με ανθό αλατιού Μεσολογγίου 0,9% w/, εξαιρετικής ποιότητας, πλούσιο σε Ιχνοστοιχεία και Υαλουρονικό οξύ με Ενεργή Αλόη, ενυδατώνει άμεσα  τη Ρινική Κοιλότητα και προσφέρει προστασία από την ξηρότητα σε περιπτώσεις έντονου κρυολογήματος, μετεγχειρητικών καταστάσεων, αιμορραγίας της μύτης, χρήσης συσκευών οξυγόνου ή έκθεσης σε ξηρό κλίμα. Με επιπλέον δραστικά συστατικά όπως Χαμομήλι και Ξυλιτόλη, καταπραΰνει τον ερεθισμένο ρινικό βλεννογόνο και ενισχύει την αντιμικροβιακή άμυνα του ρινικού επιθηλίου.

Προειδοποιήσεις:

Να φυλάσσεται µακριά από παιδιά.Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Δεν περιέχει κορτιζόνη ή άλλες φαρμακευτικές ουσίες και δεν προκαλεί φαινόμενο εξάρτησης

18 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: