Συμπληρώματα Διατροφής>Βιταμίνες>Βιταμίνη Β>TerraNova Vitamin B-12 Methylcobalamin 500mcg 50 φυτικές κάψουλες

-30% TerraNova Vitamin B-12 Methylcobalamin 500mcg 50 φυτικές κάψουλες Zoom

TerraNova Vitamin B-12 Methylcobalamin 500mcg 50 φυτικές κάψουλες

5060203790349

Νέο προϊόν

Vitamin B12 (Methylcobalamin) Complex 500ug – 50caps

  • Η βιταμίνη Β12 έχει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων, καθώς και στην σωστή λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος.
  • Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin B12 (Methylcobalamin) Complex 500ug της Terranova περιέχει μοναδική σύνθεση βιταμίνης Β12 για μέγιστη απορρόφηση.

Περισσότερα

15,20 €

-6,50 €

21,70 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

Το Terranova  Vitamin B12 (Methylcobalamin) Complex 500ug της είναι κατάλληλο για υγιές νευρικό σύστημα, τόνωση και ενέργεια, για χορτοφάγους, αλλά και άτομα που δεν καταναλώνουν συχνά ή σε επαρκής ποσότητες ζωικές τροφές (π.χ. ηλικιωμένους ή άτομα με πεπτικές διαταραχές).

Συνδυασμός βιταμίνης Β12 με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood από φύλλα μαϊντανού, τζίντζερ, πικραλίδα, παντζάρι, ρίζα γεντιανής, πίτουρο ρυζιού για μέγιστη απορρόφηση.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Χυμός από Παντζάρια & Λαχανικά 25mg: το παντζάρι παρέχει διάφορες Β-βιταμίνες και σημαντικά επίπεδα της βιταμίνης C, κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο και χαλκό και την σημαντική βηταΐνη (δότης μεθυλίου), η οποία παίζει ρόλο στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας του ήπατος). Μεταξύ άλλων θρεπτικών συστατικών, περιέχει επίσης  ζαχαρότευτλα που παρέχουν υψηλά επίπεδα καροτενοειδών, ιδιαίτερα λουτεΐνη και ζεαξανθίνη.
  • Φύλλο Πικραλίδας 50mg: ένα από τα πιο θρεπτικά φυτά της φύσης, παρέχει μια σειρά από βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, όπως και καροτενοειδή και πολλά άλλα. Είναι επίσης γνωστή για υποστηρικτικό ρόλο της στην αποτοξίνωση και τη διατήρηση ενός υγιούς ήπαρ, κυρίως λόγω της υποστηρικτική επίδραση στη ροή της χολής.
  • Gentian Root (ρίζα γεντιανής) 25mg: οι ισχυρές πικρές ενώσεις που περιέχει η ρίζα της γεντιανής συνδέονται με τη χρήση της ως τονωτικό της λειτουργίας του στομάχου και του πεπτικού συστήματος εν γένει, καθώς και στη διατήρηση της καλής ροής της χολής.
  • Φύλλα Μαϊντανού 250mg: εκτός από την ιστορική χρήση του ως τονωτικό για τα νεφρά και το ουροποιητικό σύστημα γενικά, ο μαϊντανός παρέχει επίσης πληθώρα χλωροφύλλης, η οποία μπορεί να συμβάλει σε ένα υγιές πεπτικό περιβάλλον.
  • Σταθεροποιημένο Πίτουρο Ρυζιού (SRB) 175mg: έχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις θρεπτικών συστατικών που εμπλέκονται στο μεταβολισμό της ενέργειας και της υγείας των νεύρων, όπως η Β-βιταμίνες, άλφα λιποϊκό οξύ και συνένζυμο Q10 (CoQ10).
  • Χωρίς: σιτάρι, γλουτένη, σόγια, καλαμπόκι, μαγιά, γαλακτοκομικά, ζελατίνη, ζωικά συστατικά , ζάχαρη, χρωστικές.
  • Διατίθεται σε κάψουλες φυτικής κυτταρίνης, από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων.

ΧΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:  1 κάψουλα Terranova  Vitamin B12 (Methylcobalamin) Complex 500ug την ημέρα με το φαγητό.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

12 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: