Καλοκαίρι>Αντιηλιακά Σώματος>Tiki Tahiti Monoi Tiare SPF3 120ml

-24% Tiki Tahiti Monoi Tiare SPF3 120ml Zoom

Tiki Tahiti Monoi Tiare SPF3 120ml

3504750011028

Νέο προϊόν

Το πολυχρηστικό λάδι Monoi Tiki TIARE προσφέρει φυσική ηλιοπροστασία με SPF3, επιταχύνει το μαύρισμα και χαρίζει σοκολατένιο χρώμα.

Περισσότερα

Εκτός αποθέματος

9,80 €

-3,10 €

12,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

Χάρη στις ενυδατικές του ιδιότητες προστατεύει τα μαλλιά και την επιδερμίδα από το αλάτι της θάλασσας και τον ήλιο ενώ ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα και τα μαλλιά όμορφα αρωματισμένα με το εξωτερικό άρωμα του λουλουδιού Τiare.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Το λουλούδι Τιαρέ φυτρώνει σε ένα θάμνο στην Ταϊτή. Η πιο φημισμένη εικόνα της Ταϊτής, το λουλούδι Τιαρέ είναι βαθιά ριζωμένο στην παράδοση των ανθρώπων της. Το προτείνουν για τους πονοκεφάλους και για τα τσιμπήματα από έντομα.
Χωρίς Paraben. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, φυσικό αντιοξειδωτικό



ΧΡΗΣΗ 
  • Απλώστε αρκετή ποσότητα Monoi TIKI tiare για το δέρμα του σώματος τυχόν φορές την ημέρα και μετά το μπάνιο. 
  • Απλώστε στα μαλλιά πριν από υπαίθριες δραστηριότητες ή πριν από σαμπουάν.
  • Να αποφεύγετε την απευθείας έκθεση στον ήλιο και να χρησιμοποιείτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. 
  • Λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε λάδι καρύδας, το Monoï Tiki γίνεται στέρεο κάτω από 20°C για να διατηρείται καλύτερα το προϊόν. 
  • Με τη ζέστη επανέρχεται στην αρχική του μορφή.Η προστασία που προσφέρει δεν είναι επαρκής για έκθεση στον ήλιο τις ώρες με έντονη ηλιοφάνεια. Θα επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα στην ενυδάτωση, την λάμψη και το βαθύ μαύρισμα, χρησιμοποιώντας ένα αντηλιακό με υψηλότερο δείκτη επάνω ή κάτω από το Monoi Tiki Sun Tan Oil.
  • Μην εκτεθείτε στον ήλιο έχοντας απλώσει το προϊόν μόνο του, αλλά κάτω από προϊόν αντιηλιακής προστασίας με υψηλότερο δείκτη! 

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

27 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: