Γυναίκα>Ευαίσθητη Περιοχή>Ενδοκολπική Φροντίδα>Help I For Me oluves 7τμχ

Help I For Me oluves 7τμχ Zoom

Help I For Me oluves 7τμχ

435552

Νέο προϊόν

Το i for me ® είναι κολπικά υπόθετα υαλουρονικού οξέος και φυτικών εκχυλισμάτων που βοηθούν στην ενυδάτωση, επούλωση και αποκατάσταση του κολπικού βλεννογόνου.

Περισσότερα

Εκτός αποθέματος

10,50 €

Πληροφορίες


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Υαλουρονικό οξύ, το «ενυδατικό της φύσης» : Συμμετέχει στις διαδικασίες ενυδάτωσης, επούλωσης και αποκατάστασης τραυματισμένων ιστών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας εξαιρετικά υδρόφιλος πολυσακχαρίτης, ο οποίος αποτελεί φυσικό συστατικό πολλών ιστών του ανθρώπου, όπως του δέρματος, των αρθρώσεων και των μυών. Μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού στις οποίες συμμετέχει το υαλουρονικό οξύ, είναι εκείνη της ανάπλασης και της επούλωσης των βλεννογόνων. Επιταχύνοντας τη λειτουργία αυτή, το υαλουρονικό οξύ μειώνει το χρόνο ανάρρωσης, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες συγκριτικά με τις άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Το υαλουρονικό οξύ συμμετέχει με πολλούς τρόπους στην αντιμετώπιση της ατροφικής κολπίτιδας. Πιο συγκεκριμένα:

  •  Συμβάλλει στην φυσική ενυδάτωση του κόλπου, εξαλείφοντας τα συμπτώματα της ξηρότητας, της δυσπαρευνίας και του κνησμού.
  •  Βοηθά στη γρήγορη επούλωση και ανάπλαση του τραυματισμένου κολπικού βλεννογόνου.
  •  Μεταφέρει θρεπτικές ουσίες στον βλενογόνο του κόλπου και τον καθιστά υγιή και ανθεκτικό στους τραυματισμούς.

Η επουλωτική δράση του υαλουρονικού οξέος αρχίζει περίπου 48 ώρες μετά τη χορήγησή τους και φτάνει στον μέγιστο βαθμό την εικοστή ημέρα.

Επειδή το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του οργανισμού, μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμη και για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες.

Συνεπώς, το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στην αντιμετώπιση των βασικών συμπτωμάτων της ατροφικής κολπίτιδας (ξηρότητα, δυσπαρευνία, κνησμός) με φυσικό τρόπο.

Επιπλέον συστατικά:

Καλέντουλα: Φυτό με αντιφλεγμονώδεις, αντιοιδηματικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Αλόη: Φυτό με αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες.

Melaleuca (τεϊόδεντρο): Φυτό γνωστό για τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες κατά βακτηρίων και μυκήτων.

Asiatic Centella: Φυτό γνωστό για τη συμβολή του στη σωστή επούλωση τραυμάτων.

Λόγω των ανωτέρω ιδιοτήτων του υαλουρονικού οξέος & των φυτικών εκχυλισμάτων του, το i for me ® προτείνεται :
Στην συμπτωματική αντιμετώπιση της ατροφικής κολπίτιδας. Τα κύρια συμπτώματα της ατροφικής κολπίτιδας είναι ξηρότητα κόλπου, επώδυνη σεξουαλική επαφή, κνησμός και καύσος. Η ατροφική κολπίτιδα μπορεί να εμφανισθεί είτε κατά την εμμηνόπαυση, είτε ως συνέπεια γυναικολογικών επεμβάσεων (π.χ. αφαίρεση ωοθηκών), αντιοιστρογονικής θεραπείας, χημειοθεραπείας/ακτινοθεραπείας, και κατά το θηλασμό.
Στην αποκατάσταση του κολπικού βλεννογόνου μετά από γυναικολογικές επεμβάσεις ή μετά τον τοκετό.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Η δοσολογία και η διάρκεια θεραπείας καθορίζονται με βάση την εκτίμηση και τις οδηγίες του γυναικολόγου σας.
Η συνήθης δοσολογία είναι ένα κολπικό υπόθετο i for me® κάθε βράδυ, το οποίο θα πρέπει να εισάγετε βαθιά στον κόλπο σας.
Συνήθη δοσολογικά σχήματα που ακολουθούνται στην καθημερινή πράξη είναι τα εξής:
- Θεραπεία βλαβών του κόλπου: 1 i for me κάθε βράδυ για 21 ημέρες.
- Κολπική ξηρότητα: 2-3 i for me ανά εβδομάδα και συνέχιση της αγωγής για όσο διάστημα χρειαστεί.
- Ατροφική κολπίτιδα: Αρχικά: πλήρης αγωγή 21 ημερών. Θεραπεία συντήρησης: 2-3 i for me ® ανά εβδομάδα και συνέχιση της αγωγής για όσο διάστημα χρειαστεί.
Διάρκεια θεραπείας
Tο υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του οργανισμού μας και η θεραπεία με i for me ® μπορεί να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Επειδή όμως η κατάσταση του κόλπου κάθε γυναίκας είναι διαφορετική, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε το γυναικολόγο σας, ο οποίος θα καθορίσει την κατάλληλη διάρκεια θεραπείας για εσάς.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Οδηγίες για τη χρήση του i for me
- Η χρήση των κολπικών υποθέτων i for me είναι απλή και γρήγορη.
- Πλένετε προσεκτικά τα χέρια σας πριν τη χρήση.
- Έχετε υπόψη ότι τα i for me είναι τυλιγμένα σε πλαστικό περίβλημα (blister) υποθέτων. Πριν εισάγετε το κολπικό υπόθετο, αφαιρέστε τα δύο πτερύγια του πλαστικού περιβλήματος, τα οποία είναι εκ των προτέρων ήδη διαχωρισμένα.
- Ξαπλώστε και χρησιμοποιώντας το δάκτυλό σας, σπρώξτε καλά το υπόθετο στον κόλπο.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν το κολπικό υπόθετο είναι πολύ μαλακό για να εισαχθεί (ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες), πριν το αφαιρέσετε από το πλαστικό περίβλημα, παγώστέ το στο ψυγείο για λίγα λεπτά ή κρατήστε το κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν το κολπικό υπόθετο είναι πολύ μαλακό για να εισαχθεί (ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες), πριν το αφαιρέσετε από το πλαστικό περίβλημα, παγώστέ το στο ψυγείο για λίγα λεπτά ή κρατήστε το κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.

21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: