Συμπληρώματα Διατροφής>Ειδικά Συμπληρώματα>Ενίσχυση Ανοσοποιητικού>Now Foods Super Colostrum 500mg 90 φυτικές κάψουλες

-56% Now Foods Super Colostrum 500mg 90 φυτικές κάψουλες Zoom

Now Foods Super Colostrum 500mg 90 φυτικές κάψουλες

733739032164

Νέο προϊόν

Το Super Colostrum της NOW συνδυάζει το πρωτόγαλα με τα φυτικά συστατικά της αραβινογαλακτάνης του δυτικού αγριόπευκου, των φύλλων ελιάς και του βοτάνου αστράγαλους, ώστε να παρέχει την πλήρη υποστήριξη στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Περισσότερα

31,00 €

-38,90 €

69,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1.Το πρωτόγαλα είναι πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνες IgG, IgM και IgA, λακτοφερίνη, PRPs, κυτοκίνες και βιταμίνες.
2.Το πρωτόγαλα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, όπως η γλουταθειόνη (το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό όλων), καθώς και των προδρόμων της.
Διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του πόνου από φλεγμoνές.
3.Ακόμη, περιέχει δεσμευτικούς παράγοντες που καταστέλλουν την IgE (ανοσοσφαιρίνη Ε), και ενεργούν για να προλάβουν ή να αποτρέψουν τυχούσες αλλεργικές αντιδράσεις.

Το πρωτόγαλα (colostrum) αποτελεί το θρεπτικό υγρό που παράγουν τα θηλαστικά για τη γαλουχία των νεογέννητων κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα και πριν ακόμα ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος.
Το πρωτόγαλα είναι πλούσιο σε αντισώματα για την προστασία του νεογγένητου από διάφορες νόσους.
Γενικά, έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση πρωτεΐνης απ’ ότι το συμβατικό γάλα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θηλαστικών έχει χαμηλότερη συγκέντρωση λίπους.
Επί πρόσθετα, το πρωτόγαλα είναι μία σημαντική πηγή βιταμινών όπως Α, Β12 και Ε, ενώ περιέχει και Θείο, ένα μέταλλο που έχει πολλαπλάσιες χρήσεις στο μεταβολισμό και αποτελεί σημαντικό δομικό στοιχείο πολλών πρωτεϊνών.

Η οξείδωση των κατάλοιπων του μεταβολισμού προκαλεί εκτεταμένες βλάβες στο DNΑ, οι οποίες τελικά οδηγούν στη γήρανση, τον καρκίνο και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες. Το χρόνιο οξειδωτικό στρες μπορεί να επιταχύνει την κυτταρική γήρανση στα ενδοθηλιακά κύτταρα.

  • To πρωτόγαλα είναι πολύ γνωστό στους αθλητές, ως μέσο για την αύξηση της άλιπης μάζας, χωρίς τις επικίνδυνες παρενέργειες που προκαλούν τα στεροειδή.
  • Βοηθά επίσης, τη γρήγορη επούλωση των αθλητικών τραυματισμών, αυξάνοντας την αναερόβια ισχύ, το χρόνο επίδοσης και απόδοσης σπριντ.
  • Τέλος, το πρωτόγαλα αποτοξινώνει το σώμα αρχίζοντας από το γαστρεντερικό σωλήνα, με έναν πολύ υγιεινό και αποτελεσματικό τρόπο.

Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, άμιλο, μαγιά, γαλακτοκομικά, καλαμπόκι, αυγά, σιτάρι, αρώματα, συντηρητικά. 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 2 κάψουλες, 2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση πριν το φαγητό.

15 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: