Συμπληρώματα Διατροφής>Ειδικά Συμπληρώματα>Ενίσχυση Ανοσοποιητικού>Now Foods Astragalus 500mg 100 κάψουλες

Now Foods Astragalus 500mg 100 κάψουλες

733739046055

Νέο προϊόν

Astragalus θεωρείται πρωτίστως ένα τονωτικό για την ενίσχυση του μεταβολισμού και της πέψης, αλλά επίσης, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση πληγών και των τραυματισμών.
Πολλοί βοτανολόγοι πιστεύουν ότι η Astragalus είναι ένα ιδανικό φάρμακο για κάθε έναν που θα μπορούσε να είναι έκθετος σε νοσήματα με οποιονδήποτε τρόπο.

Περισσότερα

11,00 €

-15,90 €

26,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

Η Astragalus Root (Huang Qi) έχει χρησιμοποιηθεί ως ένα δημοφιλές φυτικό τονωτικό στην Κίνα για περισσότερα από 2000 χρόνια, όπου οι κινέζοι βοτανολόγοι έχουν εκτιμήσει την Astragalus για τις adaptogenic ιδιότητές της (αύξηση της αντίστασης του οργανισμού στο στρες, το τραύμα, το άγχος και την κούραση), καθώς και για την ικανότητα να ενισχύει την «ζωτική δύναμη του σώματος" γνωστή ως Qi.
Η Astragalus έχει βρεθεί να υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα μέσω πολλών μηχανισμών.
Μη-κλινικές μελέτες χρησιμοποιώντας Astragalus έχουν αποδείξει την ικανότητά της να τονώσει την κανονική παραγωγή και τη συνήθη δραστηριότητα των ειδικευμένων λευκών κυττάρων του αίματος, όπως τα Τ-κύτταρα και Φυσικών Killer Cells.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Μερικά από τα γνωστά δραστικά συστατικά της Astragalus είναι τα φλαβονοειδή, ελεύθερα αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και πολυφαινόλες, καθώς και γλυκοζίτες, πολυσακχαρίτες, χολίνη, βηταΐνης rumatakenin και β-σιτοστερόλη.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ
Ζάχαρη, αλάτι, άμιλο, μαγιά, γαλακτοκομικά προϊόντα, καλαμπόκι, αυγά, σιτάρι και δεν χρησιμοποιούνται κατά τη παρασκευή του συντηρητικά και χρώματα.

ΧΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

2 κάψουλες 2 φορές την ημέρα κατά προτίμηση με το φαγητό.
Μην υπερβαίνετε την ημερήσια δοσολογία

14 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: